EVO GDE SU OVOG JUTRA KRITIČNE TAČKE U BEOGRADU! Kolone na najprometnijim lokacijama - jedva se prolazi! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.02.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružajte se strpljenjem.

EVO GDE SU OVOG JUTRA KRITIČNE TAČKE U BEOGRADU! Kolone na najprometnijim lokacijama - jedva se prolazi! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Kao i svakog radnog dana u ovo vreme, počinju jutarnje gužve i špic na prestoničkim ulicama. Tako je danas najkritičnije na mostovima, ali se kolone formiraju i na nekoliko drugih lokacija.

Trebalo bi da zaobiđete Gazelu, gde je ogroman broj vozila, dok se na uključenje na nju čeka i desetak minuta. Slična situacija je i na Pančevačkom mostu, u smeru ka gradu, gde su kolone ogromne, ali i na Plavom mostu. 

Brankov most je ovog jutra nešto opterećeniji saobraćajem, ali vozila neometao prolaze.

S druge strane, i na auto-putu situacija nije mnogo bolja. Kolone se formiraju od isključenja Konjarnik do Autokomande. Na Autokomandi nema zadržavanja, kao ni na Slaviji.

Stanje na graničnim prelazima i putevima u Srbiji

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na teretnim terminalima graničnih prelaza vozila se jutros zadržavaju najduže na prelazu Batrovci, na izlazu, i to osam sati, dok na prelazu Bogojevo čekaju sedam sati.

Na prelazima Horgoš i Šid kamioni čekaju po 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema informacijama AMSS-a, vozače danas očekuju suvi ili mestimično vlažni kolovozi zbog povremene kiše koju meteorolozi najavljuju za danas.

Zbog promenljivih vremenskih prilika mogući su odroni na putevima koji prolaze kroz klisure i useke. Saobraćaj je van gradova i većih naseljenih mesta umerenog inteziteta i za sada se odvija beza većih zastoja i vanrednih obustava, sem na deonicama gde su radovi u toku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading