SRCEPARAJUĆA OBJAVA ARIJANE NA SINIŠIN 55. ROĐENDAN! Mihajlovićeva supruga objavila PORUKU koja je mnoge RASPLAKALA!

Autor:

Sport

20.02.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, 20. februara, ljubitelji fudbala širom sveta se sećaju legendarnog Siniše Mihajlovića, čija je smrt prethodne godine ostavila neizbrisiv trag u fudbalskom svetu.

SRCEPARAJUĆA OBJAVA ARIJANE NA SINIŠIN 55. ROĐENDAN! Mihajlovićeva supruga objavila PORUKU koja je mnoge RASPLAKALA!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Međutim, njegova udovica Arijana Mihajlović i dalje brižljivo čuva sećanje na svog supruga, ističući da je svaki korak koji napravi poput trenutka kada je ona uz njega. Njihova zajednička fotografija, objavljena na Arijaninom Instagram profilu, svedoči o dubokoj ljubavi i tugi koju oseća i nakon više od godinu dana od njegove smrti.

Arijana je, kao i mnogi drugi, odlučila da se suprotstavi zaboravu i redovno odaje počast svom suprugu, ističući da je njegova ličnost i nasleđe nešto što će zauvek trajati. Njena objava na društvenim mrežama, koja je usledila nakon ponoći, oslikava duboku emotivnu vezu koju oseća prema Siniši, dok poruka koju je napisala jasno pokazuje koliko joj nedostaje i kako je svaki dan bez njega težak.

Siniša Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag kako na terenu, tako i van njega. Njegova hrabrost u borbi protiv teške bolesti, kao i njegov humanitarni rad, ostaju kao primeri istinske snage i velikodušnosti. Arijanina posvećenost očuvanju sećanja na njega samo potvrđuje koliko je proslavljeni as i trener uticaj duboko usađen u srcima mnogih.

Legendarni "bombarder" nas je napustio pre nešto više od godinu dana, ali sećanja na njega teško da mogu ikada proći. Da je živ, čuveni Miha bi danas, 20. februara, proslavio i svoj 55. rođendan, koji nije zaboravila njegova udovica Arijana.

 

 

Ona je odlučna u tome da očuva legat svog supruga, budući da njihova ljubav i hrabrost ostaju inspiracija mnogima širom sveta. Njihova zajednička fotografija i emotivna poruka na društvenim mrežama svakako će dodatno uticati na očuvanje sećanja na Sinišu, čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji fudbala i ljudskih srcа.

Ona je sačekala da prođe ponoć, praktično odmah je potom objavila na svom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju, uz veoma bolnu poruku, koja samo pokazuje kako se Arijana oseća i posle više od godinu dana nakon njegove smrti.

- Svaki put dok hodam, osećam se kao da te imam pored sebe... Srećan rođendan, ljubavi moja - napisala je Arijana uz njihovu zajedničku sliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading