EMOTIVNO DO KOSKE! Arijana Mihajlović se PRISETILA Siniše! Njene reči KIDAJU dušu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski as preminuo u decembru 2022. godine.

EMOTIVNO DO KOSKE! Arijana Mihajlović se PRISETILA Siniše! Njene reči KIDAJU dušu! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Ne jenjava tuga u porodici Siniše Mihajlovića, iako je prošlo gotovo dve godine od šokantne smrti legendarnog "bombardera".

Proslavljeni reprezentativac naše države i trofejni fudbaler mnogih italijanskih klubova izgubio je najvažniju utakmicu 16. decembra 2022. godine, posle duge i teške borbe sa opakom leukemijom.

Iako kažu da vreme leči sve rane, duboke posledice zbog gubitka voljene osobe nikada ne mogu da prođu. Isto važi i kod Mihine udovice, Arijane Mihajlović, koja se teško nosi s njegovim "odlaskom", zbog čega se često oglasi na društvenim mrežama, podsetivši šta je i ko bio Siniša.

Nekadašnja italijanska voditeljka nikad nije krila ljubav koja je vladala između njih, ali dalje ne veruje da čuvenog fudbalera i trenera Bolonje više nema.

 

 

- Ne mogu da spavam... Zato što na kraju, ja i dalje ne mogu da verujem. Koliko je ovo jedan neobjašnjiv osećaj - napisala je Arijana uz zajedničku fotografiju sa letovanja.

Inače, Siniša i Arijana Mihajlović imaju petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa, dok slavni as ima vanbračno dete, sina Marka.

Miha je u blistavoj karijeri osvojio titulu evropskog šampiona sa Crvenom zvezdom, dok je ostavio dubok trag igrajući za Vojvodinu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, sa kojima je takođe osvajao trofeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading