LAGALI SMO SINIŠU: Arijana priznala da je tačno znala KADA će Miha UMRETI, ali da je to krila od njega!

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva ispovest udovice legendarnog asa.

LAGALI SMO SINIŠU: Arijana priznala da je tačno znala KADA će Miha UMRETI, ali da je to krila od njega!

Foto: instagram.com/ariannamihajlovic

Prošlo je nešto više od godinu dana kako je svet napustila legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović.

Njegova udovica Arijana Mihajlović od tada neretko na društvenim mrežama kači objave posvećene njenom voljenom preminulom suprugu, a sada je po prvi put od tog tužnog dana javno govorila, pošto je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji.

Arijana je zaplakala pred kamerama kada je priznala da je znala tačno kada će Siniša umreti.

Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - otkrila je Arijana, dok se gušila u suzama.

Republika

Foto: Instagram/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Nastavila je potom o lepšim temama.

To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - dodala je ona, u razgovoru za "Verisimo" televiziju.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je u igračkoj karijeri nastupao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovo Bolonju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading