KRALJEVSKI PREOKRET: Real gubio 2:0 na poluvremenu, pa pobedio golom u 99. minutu (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani ovim trijumfom izbili na čelo tabele.

KRALJEVSKI PREOKRET: Real gubio 2:0 na poluvremenu, pa pobedio golom u 99. minutu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su neverovatnu pobedu u meču 21. kola španske Primere, pošto su posle velikog preokreta na svom terenu savladali Almeriju rezultatom 3:2 (0:2).

Pravi šok na stadionu "Santijago Bernabeu" dogodio se već u prvom minutu, pošto je tada već Belgijanac Lardži Ramazani doveo goste u vođstvo.

Krajem prvog poluvremena, odnosno u 43. minutu, prednost Almerije duplirao je Edgar Gonzalez.

Glavni sudija meča Fransisko Hose Ernandez Maeso svirao je penal za Real u 57. minutu, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Džud Belingem.

Igrao se 62. minut kada je usledio novi hladan tuš za navijače i igrače Reala, pošto je Serhio Aribas povisio na 3:1. Ipak, taj gol je poništen zbog faula nakon reakcije iz VAR sobe.

Samo pet minuta kasnije, Vinisijus Žunior je uspeo da poravna rezultat na 2:2.

Džud Belingem je mrežu Almerije zatresao ponovo u 77. minutu, ali je tada VAR bio na strani gostiju, pošto je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Na kraju, Real je do pobede i sva tri boda došao u devetom minutu sudijske nadoknade, a pobedonosni pogodak postigao je Danijel Karvahal.

U startnoj postavi Almerije našao se nekadašnji napadač Partizana, 20-godišnji Marko Milovanović. Snažni centarfor je na terenu proveo 70 minuta, a onda ga je zamenio Luis Suarez.

Posle ove utakmice, Real je izbio na čelo tabele sa dva boda više od drugoplasirane Đirone, dok je Almerija ostala zakucana za dno kao jedina ekipa koja nije upisala nijedan trijumf u sezoni.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading