BRAVO, NEMANJA! Srbin postigao majstorski gol glavom! Maksimović zatresao mrežu u stilu slavnog imenjaka Vidića! (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, taj pogodak nije bio dovoljan da Hetafe izbegne poraz u Pamploni.

BRAVO, NEMANJA! Srbin postigao majstorski gol glavom! Maksimović zatresao mrežu u stilu slavnog imenjaka Vidića! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nemanja Maksimović

Fudbaleri Osasune pobedili su na svom terenu Hetafe rezultatom 3:2 (2:0) u utakmici 21. kola španske Primere, a na terenu su se našla dva srpska internacionalca.

U domaćem sastavu je Darko Brašanac odigrao nešto manje od poslednjih pola sata meča, dok je na drugoj strani svih 90 minuta na terenu proveo Nemanja Maksimović, a sa klupe za rezerve gostiju je duel ispratio Stefan Mitrović.

Upravo Maksimović će ovu utakmicu pamtiti po lepom, bez obzira na poraz, pošto je postigao gol.

Igrao se 68. minut kada je reprezentativac Srbije sjajno skočio posle kornera Luisa Milje i glavom prosledio loptu u mrežu domaćeg tima. Bio je to izjednačujući pogodak za 2:2.

Ovakav pogodak je mnoge ljubitelje fudbala podsetio na golove kakve je u dresu Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda, Intera i reprezentacije Srbije postizao svojevremeno Maksimovićev mnogo slavniji imenjak Nemanja Vidić.

Ipak, Hesus Areso je u 80. minutu dao gol kojim je Osasuna došla do pobede od 3:2.

Prethodno je domaćin iz Pamplone na poluvreme otišao sa dva gola prednosti, jer su Raul Garsija u devetom i Iker Munjoz u 31. minutu tresli mrežu gostiju.

Samo četiri minuta pre izjednačujućeg gola Maksimovića je Hetafeu nadu uopšte vratio Borha Majoral, ali je na kraju sve to bilo uzaludno.

Ovim trijumfom, Osasuna je skočila na 11. poziciju na tabeli La Lige i sa 25 bodova ima samo jedan manje od Hetafea, koji se nalazi na desetom mestu.

Standings provided by Sofascore

U ovom trenutku deluje da su obe ekipe u sigurnoj zoni, daleko od ispadanja u niži rang, ali i od plasmana u Evropu.

U narednom kolu, Osasuna ide na noge Sevilji, dok će Hetafe ugostiti ekipu Granade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading