PALMA: Ja gde idem na slavu, te ljude zovem da mi dođu na slavu (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.01.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palma je takođe dodao da je na slavu došao neplanirano.

PALMA: Ja gde idem na slavu,  te ljude zovem da mi dođu na slavu (VIDEO)

Foto: E-stock

Šesnaestog novembra prošle godine Dragan Marković Palma je nenajavljeno došao na slavu Đurđic u domaćinstvo porodice Jevtić u selu Crnču kraj Jagodine. Jeftici su bili Markovićevi gosti na slavi Svetog Jovana 20. januara ove godine u Končarevu.

- Srećna slava! - pozdravio je Palma domaćina.

- Hvala lepo i dobro mi došli - odgovorio je domaćin Jevtić.

Palma je takođe dodao da je na slavu došao neplanirano.

- Niste znali vi, a ni mi - dodao je.

- Ja gde idem na slavu, te ljude zovem da mi dođu na slavu. Tako da 20. januar upišite - poručio je Dragan Marković Palma Jevtiću.

Dvadesetog januara ove godine, Palmu je iznenadio Jevtić i došao mu na slavu, dok ga je domaćin srdačno dočekao i ugostio kako dolikuje srpskoj tradiciji.

- Ovo je domaćin Jevtić iz sela Crnča. Mi smo imali tamo jedan politički skup i kažu nisu dve, tri kuće došle na skup zato što slave. Ja kažem - znate li gde stanuju? Kažu - na početku ima jedna kuća, videćete dosta automobila u tom dvorištu. Ja kažem - svraćamo tamo, u tu porodicu. Mi nenajavljeno odemo, on se prijatno iznenadi, dočeka nas kao da se znamo sto godina, a prvi put sam ga lično video i tako smo se lepo proveli. Kod njega smo kratko sedeli i ja sam rekao da gde idem na slavu, ti ljudi, odnosno taj domaćin meni dolazi na slavu i evo, on je došao sada sa ćerkom i zetom. Jedan veliki aplauz - poručio je Palma svim prisutnima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading