PALMA: Da se molimo Bogu da u Americi pobedi Tramp i da prestanu ratovi

Autor:

Vesti

07.01.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onaj odzgo gleda sve, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grad Jagodine Dragan Marković.

PALMA: Da se molimo Bogu da u Americi pobedi Tramp i da prestanu ratovi

Foto: Jedinstvena Srbija

- Danas je dan kada treba da oprostite onima koji su se ogrešili prema vama, ne zato što oni zaslužuju oprost već da bi imali mir, a „onaj odozgo gleda sve“. U 2024. godini svima na svetu želim mir. Ja se zalažem da nam deca i unuci ne idu u rat, nećemo da ratujemo. I da svi zajedno molimo Boga da na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama pobedi Donald Tramp, za čijeg prošlog mandata nije došlo ni do jednog rata u svetu, a ja sam bio jedini srpski političar na njegovoj inauguraciji kada je postao predsednik SAD. Da više ne ginu ni ruska ni ukrajinska deca, ni palestinska ni izraelska. Ja sam zato da naša i sva deca i unuci na svetu se bore kompjuterom i olovkom, a ne oružjem - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grad Jagodine Dragan Marković Palma, prilikom paljenja badnjaka ispred Hrama Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu.

Marković je ktitor ovog hrama sa svojom porodicom.

- Političara je mnogo, a Srbija je jedna i da budemo svi složni i da ne dozvolimo da nam otmu svetu srpsku zemlju Kosovo i Metohiju i da ne dozvolimo da nam neki nametnu i da nam kažu da mi nismo ono što jesmo - kazao je Dragan Marković Palma.

- Danas nije bogat onaj ko ima fabrike i ko samo gleda kako da što više para strpa u svoj džep. Danas je bogat onaj koji pomaže drugima i daje onima koji nemaju. I da se radnici ne otpuštaju iz fabrika. I da se poštuje na prvom mestu porodica, a onda i komšije i svi ostali. Porodica je smisao života - poručio je Marković obraćajući se meštanima Končareva i njihovim gostima koji su ispunili dvorište ispred Hrama Svetog Jovana Krstitelja u rekordnom broju, nakon čega je vatromet obasjao crkvu i selo Končarevo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading