OGLASILO SE TUŽILAŠTVO MAKEDONIJE: Poznati svi detalji saobraćajke Đorđa Davida, hitno naložena OBDUKCIJA

Autor:

Zabava

21.01.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno naložena obdukcija preminule žene u udesu u kom je učestvovao Đorđe David!

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO MAKEDONIJE: Poznati svi detalji saobraćajke Đorđa Davida, hitno naložena OBDUKCIJA

Foto: ATA Images

Poznati rok muzičar Đorđe David tokom prethodne noći je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu u Severnoj Makedoniji, u kojoj je, nažalost, jedna osoba izgubila život. U ovom udesu, učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog pevača, a sada se ovim povodom oglasila i Tužilaštvo Severne Makedonije.

Naime, kako se navodi, nesreća se desila kada je žena izašla iz svog automobila nakon prvobitnog sudara dva vozila makedonskih tablica, "Folksvagen polo" i "volksvagen golf". U tom trenutku, na nju je naleteo automobil "opel insignija" srpskih registarskih oznaka, a prema navodima saopštenja, žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je nažalost preminula.

- Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil "Opel insignia" srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Republika

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David imao saobraćajku

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

- Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode - zaključuje se u saopštenju.

Nakon saobraćajne nesreće, Đorđe se obratio domaćim medijima kako bi otkrio detalje ove strašne nezgode, te priznao da je u trenutku nesreće udario osobu koja je šetala autoputem. Međutim, kako je dobio informaciju iz Tužilaštva, neće odgovarati jer navodno ne snosi krivicu.

Moram da budem ovde, u Makedoniji. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je Đorđe, preneo je Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kukavci

22.01.2024 14:09

Branite me usta! Užas! Sramna izjava sve i da je tako!