POZIRALA U DONJEM VEŠU I LEKARSKOM MANTILU! Skandal trese Dom zdravlja u Nišu: Pacijentkinja pravila provokativne selfije i snimke - USLEDILA HITNA REAKCIJA!

Autor: D.B.

Vesti

21.01.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali šokirani nakon snimaka koji su ugledali svetlost dana.

POZIRALA U DONJEM VEŠU I LEKARSKOM MANTILU! Skandal trese Dom zdravlja u Nišu: Pacijentkinja pravila provokativne selfije i snimke - USLEDILA HITNA REAKCIJA!

Foto: Shutterstock

Dom zdravlja u Nišu preduzeće zakonom predviđene mere protiv pacijentkinje K. Đ. zbog "provokativnih i uvredljivih" selfi fotografija i video zapisa, koje je napravila u ordinaciji službe opšte medicine i zdravstvenoj ambulanti u Donjoj Vrežini, najavila je danas pomoćnica direktora te zdravstvene ustanove Danijela Nešić.

Ona je na svom Fejsbuk profilu podelila pomenute fotografije pacijentkinje i sporan video i navela da je K. Đ. takvim ponašanjem nanela veliku štetu ugledu Domu zdravlja.

Nešić je dodala da je video snimak "ponižavajuć" za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.

U komentarima na ovu njenu objavu, drugi korisnici Fejsbuka su "dodali" i druge fotografije K.Đ. takođe snimljene u tom Domu zdravlja, u kojima pozira obučena u donje rublje i doktorski mantil, kraj bolničke kartoteke.

Podsetimo i na slučaj koji je zaprepastio ceo svet, a desio se pre mnogo godina, ali se o njemu i danas govori.  

Pored toliko različitih mesta na svetu na kojim može da se vodi ljubav, jedan par se odlučio na najradikalniji potez. Ida Sabelis i njen momak Jap, odlučili su da davne 1991. godine imaju intimni odnos u magnetnoj rezonanci. I to sa dobrim razlogom!

Iako se sam čin u skeneru desio malo više od 30 godina, ponovo je zainteresovao javnost, pogotovo nešto mlađu populaciju koja je na društvenim mrežama reinkarnirala ovu priču.

Zahvaljujući holandskom naučniku Menku Viktoru van Andelu, mi danas imamo snimak, a kasnije i detaljna otkrića toga šta se odvija između dvoje ljudi tokom intimnog odnosa. Inače, Ida je u mladosti bila veliki borac za ženska prava i bila je željna da pomogne u razumevanju ženskih tela u medicinskoj industriji. U početku, ona i Jup su trebali da imaju odnos unutar mašine u standardnoj misionarskoj pozi, ali Ida je imala drugačije ideje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

21.01.2024 18:09

Pa da j da vidimo te fotke pacijentkinje u donjem vesu pa da odlucimo..Hmm