AUTO ĐORĐA DAVIDA HAVARISAN: Pogledajte kako izgleda UNIŠTENO vozilo srpskog rokera nakon nesreće (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve fotografije smrskanog automobila!

AUTO ĐORĐA DAVIDA HAVARISAN: Pogledajte kako izgleda UNIŠTENO vozilo srpskog rokera nakon nesreće (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Đorđe David

Rok muzičar i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a na društvenim mrežama je sada osvanula uznemirujuća fotografija uništenog vozila poznatog rokera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ovo je fotografija sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao pevač Đorđe David kod Kumanova u Severnoj Makedoniji, a u kojoj je jedna osoba stradala - stoji u opisu objave na pomenutoj platformi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsećanja radi, kako je Republika pisala, jedno lice je preminulo na mestu nesreće, a tri osobe, među kojima je i poznati roker, zadobile su povrede i prebačene su u bolnicu u Kumanovu, dok su nadležni organi odmah izašli na lice mesta kako bi izvršili uviđaj. Nakon toga, Đorđe je hitno prebačen u bolnicu.

Jedna osoba je preminula, hitna pomoć je odmah konstatovala smrt po dolasku. Jedno od povređenih lica zbog ozbiljnosti povreda poslato je u jednu skopsku kliniku, dok su preostale dve osobe zadržane u Opštoj bolnici Kumanovo - ističe izvor za naš portal.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David imao saobraćajku

Inače, kako su mediji preneli, u stravičnoj saobraćajki su učestovala čak tri vozila.

U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David - otkrio je izvor koji se našao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Upitnik

21.01.2024 12:55

Ko je razumeo ovu Davidović priču? S brda s dola. Jedino konstatuje da je Bogu hvala živ, a što je žena neka poginula nema veze. Želim mu brzi oporavak,ali i istinu o događaju. Ovo je totalno nejasno...

Ja pa Ja

22.01.2024 17:19

@Upitnik - Tako je, pišu bez veze. Drugi su objavili sa su 2 auta imali sudar i da je zena stajala pored slupanog auta, te da je David naleteo na to i pokosio ženu zbog slabe vidljivosti. Kako god da je , nije lako, a mi vozači to razumemo. Ma ko bio vozač, sigurno nikog namerno nije ubio.