ZABRINUTI ZA ŽIVOT ĐORĐA DAVIDA: Snežana Đurišić progovorila o SAOBRAĆAJKI, ne može da dođe sebi!

Autor: D. L./O. B.

Zabava

21.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić oglasila se za Republiku povodom saobraćajne nesreće Đorđa Davida.

ZABRINUTI ZA ŽIVOT ĐORĐA DAVIDA: Snežana Đurišić progovorila o SAOBRAĆAJKI, ne može da dođe sebi!

Foto: e-stock, ST/Vladimir Lukić, youtube.com/MONDO PORTAL

Pevačica Snežana Đurišić oglasila se za portal Republika, nakon što se otkrila vest da je njen kolega Đorđe David imao saobraćajnu nesreću prošle noći. Snežana je ostala u šoku kada je saznala za ovu informaciju, a kako ističe za naš portal, još uvek čekaju da im jave neke informacije o Đorđu. 

Foto: e-stock, youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David saobraćajna nesreća

 

- Niko nam još ništa ne javlja za Đorđa, evo i mi sedimo i čekamo neke informacije. Ne znam ništa od detalja. Pratimo šta se dešava, to je sve što mogu da vam kažem - rekla je Snežana Đurišić za Republiku. 

Podsetimo, rok muzičar i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a prema najnovijim informacijama, nekadašnji član grupe "Generacije 5" hitno je prebačen u bolnicu, nakon što je zadobio povrede.

Foto: ATA Images

Đorđe David kola

 

- Jedna osoba je preminula, hitna pomoć je odmah konstatovala smrt po dolasku. Jedno od povređenih lica zbog ozbiljnosti povreda poslato je u jednu skopsku kliniku, dok su preostale dve osobe zadržane u Opštoj bolnici Kumanovo - ističe izvor za naš portal.

- U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David - otkrio je izvor koji se našao na licu mesta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading