SNIMAK ĐORĐA DAVIDA PRE SAOBRAĆAJKE OTKRIVA ISTINU? Pevač objavio snimak iz KOLA, a OVAJ detalj rasvetljava ceo slučaj!

Autor:

Zabava

21.01.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se oglasio samo nekoliko sati pre saobraćjke!

SNIMAK ĐORĐA DAVIDA PRE SAOBRAĆAJKE OTKRIVA ISTINU? Pevač objavio snimak iz KOLA, a OVAJ detalj rasvetljava ceo slučaj!

Foto: Instagram/djordje_david

Đorđe David

Rok muzičar i član žirija ,,Zvezde GrandaĐorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć u Severnoj Makedoniji, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a prema informacijama izvora Informera, u nesreći su učestvovala tri vozila.

Đorđe je na Instagram profilu je objavio snimak iz kola, gde objašnjava da se vraća za Srbiju nakon sastanak koje je imao van zemlje, ali da mu veoma remeti putovanje sneg koji je počeo da veje ludačkom brzinom. 

 

- Završili smo i taj poslednji sastanak koji smo imali, krećemo za Srbiju, stajemo malo u Nišu, pre toga, jedino što mi je nenormalno, je što veje sneg, sve je groznije i groznije, hladnije i hladnije - izjavio je Đorđe David u snimku.

Podsetimo, u ovoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, jedna žena stara 49 godina iz Kumanova je izgubila život. Ona je bila saputnica u vozilu "polo". Pored tragičnog gubitka ove žene, dve osobe su teško povređene, a među njima se sumnja da je teške povrede zadobio i sam Đorđe David.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David

 

U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David - otkriva izvor, prenosi Informer, koji je prosledio i fotografije sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading