Đorđe David otkrio šta je za njega uradila Prijovićka dan uoči praznika: "Hvala ti do neba"

Autor:

Zabava

07.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član žirija Zvezda Granda Đorđe David ispričao anegdotu koju je imao sa Aleksandrom Prijović

Đorđe David otkrio šta je za njega uradila Prijovićka dan uoči praznika: "Hvala ti do neba"

Foto: instagram djordje david

instagram

Poznati muzičar Đorđe David, inače jedini roker u žiriju "Zvezda Granda" na Pinku, pred Novu godinu nastupao je u Budvi, a njegov koncert najavila je ni manje ni više nego Aleksandra Prijović.

Tada su nastale zajedničke fotografije Đorđa Davida i Aleksandre, a roker nije krio koliko mu je značio njen gest.

Foto: instagram djordje david

 

 

- Te noći kad smo stigli u Budvu 30.12.2023. u ponoć, Blaško nas je napoijo i nahranio. A Aleksandra Prijović nas najavila i izvela na scenu ispred publike! Hvala vam do neba u ime ekipe! – poručio je Đole u opisu fotografije na kojoj pozira sa Prijom.

Podsećamo pevač Đorđe David imao je reči podrške za svoju koleginicu iz žirija Mariju Šerifović koja se ostvarila kao majka uz pomoć surogat majke, na šta je on imao komentar

Sada je to već priča koju možemo otvoreno da kažemo da Mara dugo razmišlja i radi na tome. Ona je strahovito puno energije, nerava, zdravlja i sna potrošila da bi došla do ovoga što je možda i njen najveći rezultat u životu, što sam joj i rekao. Ako je do sada bila fantastična, sada će biti duplo fantastičnija. Ali u svemu: i privatno, na mikrofonu, kao drugar, i kao član žirija i kao mentor. Govorim iz ličnog iskustva, Škorpije smo i ona i ja. Mislio dam da ja u sebi te neke stvari nemam dok nisam dobio Stašu. Zato se radujem unapred kada i kod Marije budu isplivale te neke stvari u prvi plan. Očekujem da će da bude briljantna u svim domenima života – ispričao je Đorđe za "Grand".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading