ON JE ZVERSKI UBIO ROĐENOG BRATA ! Prizor mrtvog oca u lokvi krvi videla i deca - STRAVIČNO!

Autor:

Hronika

07.01.2024

15:38 >> 18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ninoslav Dž. iz okoline Žitorađe ubio je na Badnje veče rođenog brata udarcem sekirom u glavu.

ON JE ZVERSKI UBIO ROĐENOG BRATA ! Prizor mrtvog oca u lokvi krvi videla i deca - STRAVIČNO!

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/ninoslav.dzaferovic

U selu Držanovac kod Žitorađe, nadomak Prokuplja, Ninoslav Dž. (28) ubio je sinoć sekirom svog rođenog brata Stefana (27) nakon verbalne svađe koja je prerasla u zverski obračun.

- Braća su godinama imali razmirice i bili su u svađi. Sinoć su se obojica vratili iz sela sa zametnutim badnjacima tek kada se smrklo. Bili su pripiti i sukob je izbio. Stefan je prvi počeo svađu prema kazivanju meštana - rekao je R. S. iz sela za Republiku. 

Republika

Ovo je ubijeni Stefan  sa porodicom iz doba sreće Printscreen/https://www.facebook.com/profile/Stefan Aki Vijoleta Dzaferovic

Sukobu je prethodila lomljava prozora i pretnje na račun Ninoslavove žene kojoj je Stefan pretio klanjem i obreo se kod kuće brata sa kuhinjskim nožem. 

 - Ninoslav je otac četvoro dece i on je hteo da zaštiti svoju porodicu i ženu. Zgrabio je sekiru i krenuo na brata i ubio ga jednim udarcem sekire. Nastala je vriska, cika i žene i deca su istrčala da vide šta se dešava - rekao je naš sagovornik. 

 Ninoslav je seo kraj ubijenog brata i plakao i tako ga je policija i zatekla.

- U momentu kada se sve događalo u kućama braće su bile njihove porodice i baba Slavica koja je odgajila Ninoslava i Stefana. Žene su zgrožene gledale krv koja se prolila i zvali su i Hitnu pomoć, ali spasa nesrećniku nije bilo. Ninoslav je policiji rekao "Vodite me, ja sam ubio brata" - prepričao je R. S. za Republiku.

Ubici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i očekuje se njegovo saslušanje pred Višim javnim tužilaštvom u Prokuplju, kao i određivanje mere pritvora radi sprovođenja istrage i saslušanja svedoka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading