PRIČA O BAKI IZ BEOGRADA RASPLAKALA POLA SRBIJE: Ovo je ispovest devojke koja se susrela sa staricom koja prodaje cveće - Sledila se nakon OVIH REČI

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakica, sa svojom divnom i plemenitom prirodom, ostavila je dubok trag u srcu devojke.

PRIČA O BAKI IZ BEOGRADA RASPLAKALA POLA SRBIJE: Ovo je ispovest devojke koja se susrela sa staricom koja prodaje cveće - Sledila se nakon OVIH REČI

Foto: Tanjug/J. PAP


Jedna obična šetnja bulevarom u centru Beograda pretvorila se u nezaboravan susret za jednu anonimnu devojku koja je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama.

Dok je prolazila pored Pravnog fakulteta, devojka je primetila bakicu kako sedi i prodaje cveće. Osetila je snažnu potrebu da joj priđe i pruži pomoć. Bakica, koja je jasno pokazivala da joj je svaki pogled prolaznika bitan, nudila je buketiće, ali retko ko je obraćao pažnju na nju.

Devojka je odlučila da se vrati i ponudi pomoć. Gest koji je usledio dirnuo je srca mnogih. Umesto da kupi tri buketića za 200 dinara, devojka je insistirala da kupi samo jedan i platila je 200 dinara. Bakica je sa zahvalnošću prihvatila novac, izrazila svoje najlepše želje i oduševila devojku svojom dobrotom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

 


Ovaj susret ostavio je snažan utisak na devojku. Bakica, sa svojom divnom i plemenitom prirodom, ostavila je dubok trag u srcu devojke. Njena jednostavnost, ljubaznost i iskrena potreba da zaradi za život ostavili su snažan emotivni pečat na ovu prolaznicu.

Ova priča brzo se proširila društvenim mrežama i izazvala emotivne reakcije kod mnogih ljudi. Mnogi su iskazali saučešće zbog teškog položaja u kom se bakica nalazi, dok su se drugi raspitivali kako joj dodatno pomoći. Ova reakcija zajednice pokazuje da dobrota i saosećanje i dalje postoje među ljudima.

Ova priča je podsetnik da je za sreću i zadovoljstvo potrebno vrlo malo. Susret sa bakicom koja prodaje cveće na beogradskim ulicama pokazao je da jedan mali gest može da učini veliku razliku u nečijem životu. Neka nam ova priča bude podsticaj da budemo pažljiviji prema ljudima oko nas i da pružimo pomoć onima kojima je to potrebno.

 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading