PRIZOR DANA U NOVOM SADU! Bajkeri obučeni kao Deda Mrazovi provozali svoje motore i podelili mališanima poklone

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klinci bili oduševljeni!

PRIZOR DANA U NOVOM SADU! Bajkeri obučeni kao Deda Mrazovi provozali svoje motore i podelili mališanima poklone

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Moto Deda Mrazovi

Članovi Udruženja motorista "Apostoli" prošle su nedelje održali svoju tradicionalnu humanitarnu akciju pod nazivom "Moto Deda Mraz". Oko 130 bajkera, maskiranih u Deda Mrazove, prošetalo se ulicama Novog Sada kako bi razveselili najmlađe sugrađane. Ova inicijativa nije samo obradovala decu, već je izmamila osmehe i roditeljima, stvarajući pravu novogodišnju atmosferu u gradu.

Tokom svoje tročasovne vožnje, moto Deda Mrazovi su posetili više zdravstvenih i socijalnih ustanova u gradu, kao što su Dečja bolnica, Svratište i Sigurna kuća. Deca u ovim ustanovama s nestrpljenjem su iščekivala dolazak belobradih darodavaca na dva točka, dok su članovi udruženja pažljivo delili slatke paketiće i druge poklone. Ova gesta nesebične pažnje i brige zasigurno je učinila praznike svetlijim za mnoge mališane.


Ovaj neobičan prizor nije prošao neprimećeno. Moto Deda Mrazovi su privukli pažnju svih prolaznika svojom pojavom i velikodušnošću. Njihova vožnja bila je prava atrakcija za sve koji su se zatekli na ulicama grada. Ovaj događaj dokazuje da se duh praznika može preneti na različite načine, a u ovom slučaju, to je učinjeno na dva točka.

Akcija "Moto Deda Mraz" završena je na Trgu slobode, gde su moto Deda Mrazovi podelili slatke paketiće deci koja su se zatekla u centru grada. Na taj način su svim mališanima poželeli sve najlepše u narednoj godini, ostavljajući za sobom osmehe i radost.

Ova inicijativa Udruženja motorista "Apostoli" pokazuje kako se ljubav prema vožnji motora može sjediniti sa humanitarnim radom, stvarajući prazničnu čaroliju za sve u zajednici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading