OVA SLIKA ĆE OTOPITI I NAJHLADNIJA SRCA! Mališani rešili da ZARADE, pa se dosetili ovoga: ideja za biznis je odlična, a evo kakav je cenovnik

Autor:

Vesti

22.12.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj prizor ganuo je mnoge u Dalmatinskoj ulici.

OVA SLIKA ĆE OTOPITI I NAJHLADNIJA SRCA! Mališani rešili da ZARADE, pa se dosetili ovoga: ideja za biznis je odlična, a evo kakav je cenovnik

Foto: pixabay.com

Poznato je da su deca i psi najbolji prijatelji, te ćete često čuti stručnjake kako savetuju da je jedan od najboljih načina za odrastanje deteta upravo uz psa, ili nekog drugog ljubimca.

Često listamo društvene mreže, i kad-kad naletimo na nešto što nas oduševi, te je tako jedna slika na društvenoj mreži Instagram istopila i najhladnija srca, ali i vratila veru u ljude.

Naime, osvanula je slika oglasa koji je rukom napisan ni manje ni više već od strane grupe dece koja žele svojim trudom i radom da zarade sami svoj džeparac.


Naslov oglasa glasi: "Šetnja pasa", a opisano je do detalja ko i na koji način vrši ovu uslugu za svoje klijente.

- U grupi nas je petoro. Svi imamo šest godina iskustva. Peti smo razred. Volimo životinje, i rado bismo izveli vašeg psa u šetnju. Mi brinemo da je pas sve obavio pre nego što ga vratimo - piše u oglasu.

 

https://www.instagram.com/p/C1J2AhGIxmK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a383f663-f2fa-4af4-a099-6f64559083b9

 


Ispod objave pohvale su se nizale jedna za drugom, a mnogi korisnici ove društvene mreže su bili pozitivno iznenađeni. 

"Bravo divna dečice. Ovo je prelepo"

"Svaka čast, deco. Retko je videti tako mlade, a tako vredne ljude! Puna podrška"

"Nešto je u meni zaigralo kada sam ovo videla. Izgleda da još uvek ima dobrih ljudi koji uče svoju decu pravim vrednostima. Deco, kapa dole!" glasili su samo neki od komentara.  

"Bolje to nego da bacaju petarde"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading