ČUDO NEVIĐENO! Rafaela spasila luda sreća: Dečaka (7) odvukla u kanalizacionu cev, porodica ga oplakivala, a onda se desilo ČUDO!

Autor:

Svet

22.12.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nezapamćenoj nesreći, sedmogodišnji dečak iz brazilske Kruz-Altije, Rafael dos Santos, preživeo je dramatičan pad u šaht tokom nedavnog nevremena.

ČUDO NEVIĐENO! Rafaela spasila luda sreća: Dečaka (7) odvukla u kanalizacionu cev, porodica ga oplakivala, a onda se desilo ČUDO!

Foto: shutterstock

Njegova neustrašiva avantura izazvala je strepnju među meštanima, ali je završena neverovatnim ishodom.

Naime, incident se dogodio u ponedeljak, dok je dos Santos uživao u igri sa svojim prijateljima. Nevreme je naglo zahvatilo područje, a sedmogodišnjak je upao u šaht. Drugari su brzo potrčali po pomoć, obaveštavajući njegovog oca, Paula Roku, o dramatičnoj situaciji.

Roka je stigao na mesto događaja samo da bi ugledao svog sina kako pokušava da se oslobodi iz vodovodne cevi u kojoj se našao.

- Deca su me zvala, međutim, kad sam stigao, video sam da nema načina da uhvatim svog sina. Vodovodna cev ga je usisala... Sve se dogodilo vrlo brzo - izjavio je otac za RBS TV.

Mali Rafael nije gubio hrabrost ni u trenucima očaja. Uspeo je da prođe kroz odvod za atmosferske vode dugu čak 300 metara i izađe iz šahta nekoliko blokova dalje. Međutim, cena avanture bila je duboka posekotina iznad leve obrve, koja je zahtevala čak 25 šavova.

- Bilo je mnogo vode. Nije bilo prostora, jedva sam mogao da se krećem, pokušavao sam da podignem glavu, ali nisam uspeo - opisao je hrabri dečak svoje iskustvo.

Roka je naglasio da je sreća bila na strani njegovog sina, jer je, dok se kretao kroz cev, uspeo da izbegne opasnosti i dođe do kraja.

- Prošao je kroz cev dok nije došao do kraja. Nismo ni zamišljali da ćemo ga opet videti - rekao je otac zahvalan na čudu koje je sačuvalo njegovog sina od ozbiljnih povreda.

Ova priča o hrabrosti i sreći postala je inspiracija i razgovor među meštanima, ostavljajući sve zapanjenim i zahvalnim što se završila srećnim ishodom za malog Rafaela dos Santosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading