STRAVA I UŽAS: ŽENA U VENČANICI PRONAĐENA MRTVA: Policija primila poziv, pa na licu mesta zatekla prizor od kojeg se kledi krv u žilama!

Autor:

Svet

11.12.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je bilo u stanju raspadanja i odvezeno je u Institut za sudsku medicinu.

STRAVA I UŽAS: ŽENA U VENČANICI PRONAĐENA MRTVA: Policija primila poziv, pa na licu mesta zatekla prizor od kojeg se kledi krv u žilama!

Foto: Shutterstock

Policija je saopštila da je žena, koja je prema navodima lokalnih medija nestala prošlog utorka, bila obučena u venčanicu.

Telo je otkrila policija nadomak mosta na granici između država Sao Paolo i Mato Groso. Mediji navode da su pored tela pronađene patike, kaciga, flaša alkohola, čaša...

Policija je proverila lokaciju nakon što je dobila informaciju da se u blizini nalazi napušten motocikl. Identitet žene, koja je inače iz Tres Lagoasa, nije objavljen.

Telo je bilo u stanju raspadanja i odvezeno je u Institut za sudsku medicinu.

Mediji u Brazilu nezvanično navode da su na leđima žene bile vidljive ogrebotine, prenosi Kurir.

U poslednje vreme primetan je porast broj ubistava u Brazilu.

Nedavno se dogodio stravičan zločin koji policija još uvek istražuje.

Naime, žena je navodno u prošli ponedeljak zapalila svog supruga na ribljoj pijaci. Žrtva, 50-godišnji Andre Čapeta, preminuo je u petak ujutro u bolnici u Rio de Žaneiru od opekotina koje je zadobio u incidentu.

Supruga, Ana Marija Paiša, navodno ga je polila zapaljivom tečnošću acetonom i zapalila upaljačem dok je Čapeta sedeo za stolom na ribljoj pijaci. Paiša je uhapšena u četvrtak ujutro, ali je puštena kasnije tokom dana jer sudija nije odobrio nalog za hapšenje.

Šef civilne policije, Flavio Fereira, izjavio je da je incident motivisan ljubomorom. On je takođe otkrio da je 30-godišnju vezu obeležilo nasilje u porodici.

Paiša je ispričala istražiteljima da je pretučena prije nego što je zapalila muža i da je reagovala u samoodbrani, što su oni odbacili.

- Ono što ona kaže nije ono što snimak pokazuje. On prikazuje žrtvu kako sedi u stolici. Ona stiže, hladna, baci tečnost i pali ga. Ona u tom trenutku nije bila u ranjivoj situaciji, nije bila u situaciji u kojoj bi bila neposredno napadnuta.. Naprotiv, kao što sam rekao, on je sedeo i nije predstavljao nikakav rizik po njen fizički integritet u tom trenutku - rekao je Fereira. 

BONIS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading