POLICAJAC SLUČAJNO UBIO POZNATOG BIZNISMENA! Snimak pucnjave ostavio javnost u šoku (VIDEO)

Autor: A.N/G1

Svet

28.11.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U elitnom delu Sao Paula, jedan biznismen je nastradao tokom pokušaja pljačke svog skupocenog motocikla marke BMW, vrednog oko 70.000 dolara.

POLICAJAC SLUČAJNO UBIO POZNATOG BIZNISMENA! Snimak pucnjave ostavio javnost u šoku (VIDEO)

Foto: youtube

Prilikom ovog događaja, došlo je do razmene vatre između kriminalaca i vojnog policajca koji je slučajno naišao na situaciju. Nažalost, kako navodi policija, biznismen Denis Roberto Ramos (53) je izgubio život, dok su dvojica razbojnika takođe nastradala, a treći je ranjen i prebačen u bolnicu.


Razmena vatre i tragični ishod



Na snimcima nadzorne kamere zabeležen je trenutak kada su kriminalci napali Ramosa i njegovu suprugu dok su prolazili kroz kapiju svoje kuće. Ubrzo nakon toga, vojni policajac, koji se takođe slučajno zatekao na mestu događaja, reagovao je pucajući na kriminalce. Nažalost, Ramos je preminuo od teških povreda, a istraga je pokazala da ga je upravo policajac pogodio, zamenivši ga za napadača.



Detalji o žrtvama i napadačima



Ramosova supruga je dala izjavu policiji, navodeći da je njen suprug pokušao da pobegne od kriminalaca, ali je nažalost došlo do tragičnog ishoda. Interesantno je da je jedan od ubijenih kriminalaca bio maloletan, dok je drugi bio ranjen i prebačen u bolnicu.


Porodična pozadina



Lokalni mediji su istakli da je supruga ubijenog biznismena ćerka poznatog genetičara Rodžera Abdelmasiha, koji je osuđen na višedecenijsku kaznu zatvora zbog silovanja 37 žena. Abdelmasih je bio poznat kao jedan od najvećih stručnjaka za ljudsku reprodukciju u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading