PUCNJAVA U GRADSKOM PARKU U NOVOM PAZARU: Policija na mestu događaja, dve osobe privedene

Autor:

Hronika

17.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gradskom parku u centralnoj gradskoj ulici Novog Pazara večeras je došlo do ozbiljnog incidenta.

PUCNJAVA U GRADSKOM PARKU U NOVOM PAZARU:  Policija na mestu događaja, dve osobe privedene

Foto: Shutterstock

Hapšenje

 Prema izveštajima, u 21 čas se čula pucnjava, a policija je odmah reagovala i trenutno je na mestu događaja kako bi obavila uviđaj. Za sada nema preciznih detalja o tome što se tačno desilo, ali se pretpostavlja da je došlo do sukoba između dve ili više osoba.

Prema informacijama koje su dostupne, pucnjava se dogodila u Gradskom parku, u blizini centralne gradske ulice. Očevici kažu da su čuli nekoliko pucnjeva i da su odmah pozvali policiju. Navodno, dve osobe su privedene u vezi sa ovim incidentom, ali se još uvek ne zna njihov identitet niti motivi za pucnjavu.

Policija je blokirala mesto događaja i sprovodi istražne radnje kako bi utvrdila okolnosti ovog događaja. Građani su uznemireni ovim događajem i nadaju se da će policija brzo utvrditi šta se tačno desilo i ko stoji iza ovog incidenta.

Ukoliko postoje neki zanimljivi detalji vezani za ovaj incident, oni još uvek nisu objavljeni. Međutim, policija će sigurno imati više informacija nakon sprovedenog uviđaja i ispitivanja osumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading