SILOVAO STARICU (96) PA UHAPŠEN NA GROBLJU: Nesrećnu baku pronašao unuk!

Autor:

Hronika

13.05.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada.

SILOVAO STARICU (96) PA UHAPŠEN NA GROBLJU: Nesrećnu baku pronašao unuk!

Foto: Shutterstock

Brzom i efikasnom akcijom police u Grockoj, S. Z. (23) uhapšen je u Leštanima zbog sumnje da je ušao u kuću starice (96), tražio joj novac, silovao nesrećnu ženu, a nakon toga pobegao, piše Informer.

Jeziv zločin dogodio se 7. maja oko podneva, kada je, kako se sumnja S.Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je seksualno napastvovao. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali izgolobovima. Naime, sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici silovane starice su naveli da je nesrećnu ženu pronašao unuk.

On je primetio premetačinu u kući, koju je napravio osumnjičeni razbojnik. Zatekao je baku u modricama, a bilo je i tragova krvi. On je podmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla u kuću - objašnjava sagovornik koji nije želeo da mu se objavi ime.

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da je odmah počela da radi na tom slučaju.

Baka je rekla da joj je silovatelj pretio da će je ubiti ukoliko bude zvala policijiu. Naravno unuka te pretnje nisu uplašile i slučaje zahvaljujući njegovoj prijavi rešen. Prema mojim saznanjima silovatelj je uhapšen na groblju u Leštanima. Moram da pohvalim policiju koja je zaista brzo uhvatila silovatelja. Iskreno se nadama da će biti kažnjen tako da ne uglada svetlost dana na slobodi - rekao je sagovornik.

Inače, baka je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading