MUNJIĆU ZABRANJENO DA PRILAZI IRINI BOROVIĆ: Advokatica ga prijavila policiji nakon svađe!

Autor:

Hronika

13.05.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između bivših supružnika dogodio se prilikom primopredaje deteta koje su dobili dok su bili u braku.

MUNJIĆU ZABRANJENO DA PRILAZI IRINI BOROVIĆ: Advokatica ga prijavila policiji nakon svađe!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Igor Munjić je sinoć pušten na slobodu nakon što ga je bivša supruga, advokatica Irina Borović, prijavila za nasilje u porodici. Nakon saslušanja u policiji, izrečena mu je mera zabrane približavanja i komuniciranja sa bivšom suprugom.

Sukob između bivših supružnika dogodio se prilikom primopredaje deteta koje su dobili dok su bili u braku.

Irina Borović je pozvala policiju i prijavila nasilje u porodici. Patrola je odgovorila na poziv i zatekla Irinu koja je tvrdila da je bivši suprug fizički napao nakon rasprave.

- Advokatica, inače ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića, pozvala je policiju i prijavila nasilje u porodici. Patrola je izašla na adresu i zatekla Irinu Bojović koja je, navodno, rekla da je bivši suprug posle rasprave i fizički napao. Policija je izrekla meru zabrane prilaska i komuniciranja koja može da traje 48 sati. O svemu je obavšeteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje će predložiti da ta mera bude produžena - kaže izvor.

Policija je izrekla meru zabrane prilaska i komuniciranja, koja može da traje 48 sati, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predložiti da ta mera bude produžena.

Takođe, tužilaštvo je zatražilo detaljan izveštaj o incidentu kako bi odlučilo o eventualnom pokretanju krivičnog postupka protiv Igora Munjića.

- Zatražen je izveštaj i provere, kako bi bila doneta odluka o eventualnom pokretanju krivičnog postupka za nasilje u porodici - dodaje sagovornik.

 

Zabrana prilaska koja je izrečena bivšem suprugu advokatice, na njeno insistiranje, odnosi se samo na Irinu Borović, ali ne i na njihovo dete.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading