ČITAV ARSENAL ORUŽJA U SELU KOD NOVOG PAZARA: Policija privela osumnjičenog!

Autor:

Hronika

13.04.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sprovođenja akcije, osumnjičenom je, po nalogu javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati.

ČITAV ARSENAL ORUŽJA U SELU KOD NOVOG PAZARA: Policija privela osumnjičenog!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

U selu Bobovik, nedaleko od Novog Pazara, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Novi Pazar sproveli su akciju tokom koje je zaplenjena značajna količina vatrenog oružja i municije, prenosi Telegraf.

Prema informacijama objavljenim na A1 - Net Novi Pazar, tokom ove akcije policija je oduzela dve puške, pištolj i veću količinu municije, što predstavlja značajan korak u suzbijanju ilegalnog posedovanja oružja.


Nakon sprovođenja akcije, osumnjičenom je, po nalogu javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. Ova odluka ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za daljim ispitivanjem i istraživanjem slučaja.

Da podsetimo, u centru Čačka, građani su bili šokirani kada je došlo do incidenta u kojem je nepoznata osoba biber-sprejom napala prolaznike. Ovaj neobičan događaj izazvao je uznemirenost među lokalnim stanovništvom i izazvao zabrinutost za bezbednost u ovom delu grada.

- Puniji muškarac, visine oko 170 centimetara u majici i šortsu, sa vezanim gornjim delom trenerke oko struka odjednom je počeo da prska ljude biber sprejom. Prolaznici su se uspaničili, a on je pobegao - kaže za RINU jedan od Čačana koji se zatekao na licu mesta.

On takođe dodaje da je odmah pozvao policiju, a da je tamo dobio informaciju da je takav slučaj već prijavljen ranije i da nije prvi put da se to dešava. Ipak, vinovnik još uvek nije pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ja

13.04.2024 21:41

ko je taj,zbog cega ne kazete ime