MUŠKARAC UJEO POLICAJCA U ZEMUNU: Pripadnike MUP-a gađao flašama, kamenjem i smećem!

Autor:

Hronika

11.04.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilniku je određen pritvor

MUŠKARAC UJEO POLICAJCA U ZEMUNU: Pripadnike MUP-a gađao flašama, kamenjem i smećem!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Državljanin Eritreje uhapšen zbog napada na policajca. On je prethodno saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kako je saopšteno iz tog tužilaštva, on je to delo počinio kada su policajci iz PS Zemun izašli na teren po prijavi građana da se u napuštenoj kući okupljaju migranti koji prate i plaše devojke koje žive u toj ulici.

 

Gađao ih flašama, kamenjem i smećem

Okrivljeni je, kako se navodi, čim je ugledao policijske službenike, počeo da ih gađa flašama, kamenjem i smećem, oglušivši se o njihova naređenja, a kada ga je policajac oborio na pod i pokušao da mu stavi lisice, okrivljeni je sve vreme pružao aktivan otpor i policijskog službenika ujeo za levu potkolenicu i naneo mu telesnu povredu.

Foto: Shutterstock

Ilustracija

I. A. je priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ne zna zašto je to uradio, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje nema prebivalište na teritoriji Srbije i da je državljanin Eritreje, kao i da postoji opasnost od bekstva Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da mu se odredi pritvor.

 

Devojčica srpske nacionalnosti silovana u Rimu

Četrnaestogodišnja devojčica srpske nacionalnosti šokirala je javnost prijavom da su je nepoznate osobe drogirale i silovale u kampu u Rimu.
Nakon traumatičnog događaja, devojčica je odmah upućena u Urgentni centar radi pregleda i neophodne terapije usled nasilja koje je pretrpela.

Kada su lekari stigli, devojčica je ispričala da je izgubila svest nakon što je konzumirala nepoznatu supstancu, nakon čega je postala žrtva seksualnog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading