VERILA SE KAJA, PA POKAZALA BUDUĆEG MUŽA: Pevačica podelila srećne vesti, fanovi ne prestaju da komentarišu njenog novog izabranika!

Autor:

Zabava

11.04.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić je pokazala svog verenika, pa podelila srećne vesti.

VERILA SE KAJA, PA POKAZALA BUDUĆEG MUŽA: Pevačica podelila srećne vesti, fanovi ne prestaju da komentarišu njenog novog izabranika!

Foto: instagram.com/printscreen

Popularna pevačica Kaja Ostojić nedavno je priznala javnosti istinu o novom dečku, pa naglasila da uživa u vezi i novoj ljubavi, a sada je na Instagramu podelila srećne vesti.

Popularna pevačica Kaja Ostojić nedavno je obradovala svoje fanove objavom na društvenim mrežama u kojoj je otkrila da se ponovo verila. Kaja je podelila srećne vesti na svom Instagram profilu uz fotografiju vereničkog prstena i emotivnu poruku koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Kaja Ostojić i njen partner romantičnu ljubavnu priču koja je sada dobila novi, presrećni nastavak. Njihova veza je oduvek bila predmet interesovanja javnosti, a sada kada su se ponovo verili, njihova ljubavna priča postala je još inspirativnija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaja Ostojić

 

Nakon što je Kaja podelila srećnu vest na društvenim mrežama, obožavaoci su preplavili njenu objavu čestitkama i lepim željama. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog ove divne vesti, ističući kako Kaja i njen novi izabranik deluju kao savršen par i kako im žele sve najlepše u budućnosti.

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o njihovim budućim planovima. Sigurno je da će njihovo venčanje biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu domaće estrade, a očekujemo da pevačica otkrije nove detalje o njihovoj svadbi i zajedničkim planovima.

- "Čestitke", "Sve najbolje, zaslužila si", "Sve čestitke" - glasili su komentari ispod fotografija, a ona je samo ostavila emotikon srca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading