PUCALO OD SLAVLJA NA SENJAKU! Nakon razvoda Džinović pravio veselje: Ceca pevala Harisu za Bajram!

Autor:

Zabava

11.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović na Instagramu pokazala kako se provodi kod folkera u vili na Senjaku

PUCALO OD SLAVLJA NA SENJAKU! Nakon razvoda Džinović pravio veselje: Ceca pevala Harisu za Bajram!

Foto: ATA Images

Pripadnici islamske veroispovesti obeležavali su Bajram, a folker Haris Džinović već tradicionalno u domu na Senjaku priređuje slavlje ovim povodom, pa ono nije izostalo ni ovaj put iako se nedavno razveo.

Republika

Foto: Printscreen Instagram cecaraznatovic

 

Naime, u njegovoj kući je bila prava fešta, čak se i ispred vile čulo kako Haris peva svoj hit: "Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće da mi kažu s kim to spavaš, ma šta me briga kad sam opet sam".

Foto: Printscreen Instagram cecaraznatovic

 

Kao i prethodnih godina, Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od estradnih ličnosti koja je počasni gost kod Džinovića na slavlju. Ceca je na društvenim mrežama delila momente s lica mesta, a snimak u kom se ljubi s Harisom postao je viralan.

- Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram. Da su svi živi, zdravi i srećni - rekla je Ceca, ljubeći Harisa, koji joj je istom merom uzvratio. Harisova deca Đina i Kan bila su prisutna sve vreme, a ćerka je na svom nalogu objavila i momenta kada je Ceca zapevala svoje čuvene pesme "Kukavica" i "Doktor". 

Foto: Printscreen Instagram cecaraznatovic

 

Ražnatovićku je negde oko ponoći ispratio Harisov sin Kan, te se Ceca na odlasku s imanja Džinovića izljubila s naslednikom pevača i otkrila okupljenim novinarima svoje utiske sa slavlja.


- Sjajno sam se provela - rekla je Ceca, koja je objavila na storiju snimak Harisovog izvođenj, uz koji je napisala: "Umetnik."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading