PEVAČICI PRETE ZBOG ĐINE DŽINOVIĆ: Skandal na Pinku, iznete ozbiljne optužbe na račun Harisove ćerke!

Autor:

Zabava

27.03.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica progovorila o svom sukobu sa Đinom Džinović!

PEVAČICI PRETE ZBOG ĐINE DŽINOVIĆ: Skandal na Pinku, iznete ozbiljne optužbe na račun Harisove ćerke!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Mina Arizanović, poznatija kao Ariza, poznata influenserka i pevačica u usponu, sinoć je iznela šokantne optužbe na račun Đine Džinović, ćerke popularnog pevača Harisa Džinovića. Naime, kako je istakla, kad joj je umro otac, ona je onu informaciju podelila na društvenim mrežama, a Đina ju je optužila da laže kako bi privukla pažnju i skupila više lajkova, tj. sviđanja, što je navuklo hejt na Arizu i od tada je počela da dobija jezive poruke, od kojih je najjezivija zapravo ta da je treba zaklati zbog toga.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ariza o Đini Džinović

- Navedi jednu influenserku koju ne gotiviš - pitao je Ognjen Arizu.

- Mogu da navedem influenserku Đinu Džinović. Baš je bila jako glupa situacija, ali joj ja nikada nisam odgovorila javno na tu prozivku. Pre dve godine, kada mi je umro tata, ja sam to stavila na stori. Prozivala me je da lažem za to, za preglede, lajkove i šerove... - rekla je Ariza, pa dodala:

- Ako imam neki pik, to je sigurno ona. Rekla je da lažem, da onaj ko laže da je sahranio tatu za preglede da se smiri iste sekunde. Tada je krenuo veliki hejt na mene, na svu muku, tugu i bes, masa ljudi je krenula: "Sram te bilo, lažeš da si sahranila tatu za preglede, treba te zaklati, ubiti, treba te vešati na sred Knez Mihailove", to je baš bilo gadno - s knedlom u grlu prisetila se mlada pevačica, koja je priznala koliko joj je i dalje teško zbog ovoga.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
smislov

27.03.2024 09:23

navukla hejt od infulenserke.....

Paula

27.03.2024 14:52

Ta mala Dzinovicka je praznoglava balavica koja ima novac koji nije zaradila. Obzirom na porekli roditelja verujem da je bila prosecan djak i da nema nikakvog znanja ni manira. Nego eto vetropir dok je mladja, a posle....mozda kao ona sa skoro 40 sto se muva s nekim 'biznismenom' punim para nepoznatog porekla i praznog mozga. Apsoluntno nije zanimljiva niti treba o njoj pisati. O nadarenoj deci, nikad ni reci. A i zasto bi kad je 65% populacije jrdva pismeno.