DRES JE BIO NATOPLJEN KRVLJU: Utakmica je ostala u senci teške povrede - ekipa u odlučujuće borbe ulazi bez svog najstandardnijeg igrača! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstoji mu dug period oporavka.

DRES JE BIO NATOPLJEN KRVLJU: Utakmica je ostala u senci teške povrede - ekipa u odlučujuće borbe ulazi bez svog najstandardnijeg igrača! (FOTO)

Foto: FK Jedinstvo Oplanić

Fudbaleri Jedinstva iz Oplanića iza sebe imaju prilično neuspešnu sezonu u okviru Šumadijske lige Jug i u ovom momentu zauzimaju poslednju poziciju na tabeli.

 

Nakon 12 prvenstvenih mečeva sastav iz mesta koje se nalazi u sklopu grada Kraljeva zabeležilo je tri trijumfa i devet poraza,  za uspeh ne znaju još od polovine meseca oktoibra prethodne godine kada su u sklopu sedme takmičarske runde savladali Partizan iz Bumbarevog Brda rezultatom 3:1.

Prethodnog vikenda Jedinstvo je na svom terenu dočekalo ekipu Grizli doo iz Saranova i nakon velike borbe lider na tabeli je ostvario trijumf rezultatom 3:2.Treba napomenuti da su gosti imali ubedljivu prednost od tri gola razlike, ali i igrača manje s obzirom da je u finišu prvog poluvremena direktan crveni karton zaradio Andrej Nikolić, što je omogućilo domaćinu da u samom finišu meča stigne do dva pogotka i drame koja se ipak po goste uspešno okončala.

Međutim, meč je ostao u senci teške povrede dvadesetšestogodišnjeg Borisa Veljovića koji je iz jednog duela u 26. minutu meča izašao sa prelomom nosa, a o ozbiljnosti povrede govori dres na kojem su jasno bili vidljivi tragovi krvi.

Foto: FK Jedinstvo Oplanić

Boris Veljović nakon povrede u prvenstvenom meču

 

Treba napomenuti da je Boris Veljović jedan od standardnijih fudbalera u ekipi Jedinstva. U aktuelnoj sezoni odigrao je ukupno 13 mečeva u dresu sastava iz Oplanića, od čega 11 u prvenstvu i dva u Kupu Fudbalskog saveza opštine Knić. Na terenu je u navedenim susretima proveo svaki minut, a uspeo je i tri puta da se upiše u listu strelaca.

Veljoviću sada predstoji duža pauza, a pred ekipom je veliki izazov da u duelu protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Mladosti iz Raškovića stignu do potencijalno bodova spasa. Navedeni meč na programu je u nedelju 31. marta sa početkom u 15.30 časova na igralištu u Raškovićima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading