NAREDNI KORAK U KARIJERI: Crnogorski internacionalac se latio novog posla - prioritet će mu biti da klub vrati na pobednički kolosek!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija kluba bila je brza.

NAREDNI KORAK U KARIJERI: Crnogorski internacionalac se latio novog posla - prioritet će mu biti da klub vrati na pobednički kolosek!

Foto: FK Umka

Fudbaleri Umke jesenji deo šampionata u okviru Beogradske zone okončali su na četvrtoj poziciji sa jasnim ciljem da se u nastavku sezone uključe i u borbu za sam vrh tabele, s obzirom da je bodovni deficit za vodećim ekipama bio nadoknadiv.

 

U prolećnoj pemijeri Umka je ubedljivo savladala Kaluđericu 1969 rezultatom 3:0, a bi nakon navedenog meča usledila dva poraza u kojima su "nebesko plavi" poraženi od BSK 1926 iz Baćevca (0:1) i Napretka iz Medoševca (1:2).

Serija loših rezultata uslovila je prekid saradnje sa dosadašnjim trenerom Veliborom Bacićem koji je na klupi Umke proveo tri sezone i sa kojim je klub zabeležio istorijska ostvarenja.

Kako bi što pre rešili pitanje novog šefa stručnog štaba, rukovodstvo je brzo reagovalo i na mesto trenera imenovalo crnogorskog stručnjaka Nikolu Vukčevića.

Reč je o četrdesetogodišnjm nekadašnjem reprezentativcu Crne Gore koji je za najbolju selekciju "sokolova" odigrao dva meča. Vukčević je ponikao u redovima podgoričke Budućnosti, a kasnije je internacionalnu karijeru gradio u Albaniji, Kipru, Kuvajtu i Severnoj Makedoniji.

Kada je reč o srpskim klubovima, nasstupao je za Inđiju i beogradsku Lokomotivu.

Foto: FK Umka

Novi strateg Umke - Nikola Vukčević

 

- Nikola Vukčević:

Datum rođenja: 22. mart 1984. godine

Mesto rođenja: Titograd

Igračka karijera: Budućnost Podgorica (Crna Gora), Vlaznija (Albanija), Etnikos (Kipar), Kazma (Kuvajt), Lovćen Cetinje (Crna Gora), Škendija (Severna Makedonija), Inđija (Inđija), Mladost Podgorica (Crna Gora), Lokomotiva (Beograd)

Vukčević je do sada gradio trenersku karijeru u redovima Zvezdare, a aktuelni je pomoćni trener u amaterskoj reprezentaciji Beograda.

Priliku za debi na klupi novog kluba imaće narednog vikenda kada će Umka gostovati ekipi Zuca 2019.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading