POTPUNA PROMENA VIZUELNOG IDENTITETA: Modernizacija je u toku - proslava titule uz novi grb na grudima! (FOTO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modernizacija vredna višeg takmičarskog ranga.

POTPUNA PROMENA VIZUELNOG IDENTITETA: Modernizacija je u toku - proslava titule uz novi grb na grudima! (FOTO, ANKETA)

Foto: OFK Napredak Markovac

Markovac, naseljeno mesto u opštini Velika Plana koje ima manje od 3.000 stanovnika, prema predanju osnovano je u vreme prve seobe, već gotovo devet decenija svoje sportsko mezimče ima u vidu OFK Napretka.

 

OFK Napredak je osnovan sada već davne 1935. godine, a tokom prethodne decenije i po egzistira u okviru četvrtog i petog takmičarskog ranga, Podunavskoj okružnoj ligi i Zoni Podunavsko-šumadijskoj.

Ekipa sa stadiona u Ulici Svilajnački put bb, koji je izgrađen 2017. godine, prethodnu takmičarsku 2022/23 godinu okončala je šampionski. "Plavi" su u 30 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od 28 pobeda, jednog remija i isto toliko poraza, što im je donelo titulu sa čak 24 boda prednsoti u odnosu na drugoplasirani Železničar iz Kusatka.

Na krilima prošlosezonskog ostvarenja, OFK Napredak je nastavio i u aktuelnom takmičenju, tako da u okviru Zone Podunavsko-šumadijske trenutno imaju skor od 11 pobeda, dva remija i tri poraza i nalaze se na dobrom putu da aktuelno takmičenje okončaju sa istorijskim plasmanom u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Kako bi klub ispratio sjajna ostvarenja seniorskog sastava, odlučeno je i da se u potpunosti izmeni i vizuelni identitet, tako da će u budućnosti Markovčani dobiti novi klupski grb koji će krasiti sportsku opremu.

Foto: OFK Napredak Markovac

Novi grb kluba iz Markovca

 

Kada je reč o samom takmičenju, treba napomenuti da je OFK Markovac prethodnog vikenda ostvario ubedljiv trijumf na svom terenu nad Slogom 1924 iz Batočine rezultatom 4:0, čime su najbližem pratiocu Karađorđu iz Topole pobegli na tri boda razlike.

Predstojećeg vikenda "plave" očekuje teško gostovanj u Rabrovu gde će se sastati sa ekipom RSK-a koja se smatra takođe jednim od pretendenata na najviši plasman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading