INCIDENT NA DERBIJU: Moralo je da reaguje i obezbeđenje - igrači pokušali da spasu navijača! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda u "srpskoj Atini" je odigran veliki gradski derbi.

INCIDENT NA DERBIJU: Moralo je da reaguje i obezbeđenje - igrači pokušali da spasu navijača! (FOTO)

Foto: Jelena Grlić

Novi Sad je u nedelju 24. marta bio domaćin velikog derbija u kojem je Mladost GAT dočekala RFK Novi Sad 1921 u meču koji je u mnogome mogao da odredi sudbinu obe ekipue uaktuelnoj sezoni.

 

Dve ekipe koje se grčevito bore za oprstanak u Prvoj ligi Srbije odigrale su zanimljiv meč u kojem su gosti stigli do bodova čime su probudili nadu da opstanak možda i dalje ne predstavlja nemoguću misiju.

Pitanje pobednika rešeno j početkom drugog perioda igre. Igrao se 50. minut susreta kada je Miljan Vukadinović na dvadesetak metara od gola, iskosa sa leve strane nepropisno zaustavio Milana Gvozdenovića i sudija je opravdano zaustavio igru. Slobodan udarac je na maestralan način izveo Mihajlo Milosavić koji je uputio oštar centaršut u kazneni prostor. Lopta je prošla "kroz šumu" igrača i na iznenađenje golmana Mladena Živkovića završila u njegovom donjem levom uglu za veliko slavlje igrača u žuto-plavoj sportskoj opremi.

Iako su domaći fudbaleri u nastavku meča pokušavali da stignu do poravnanja rezultata, nisu uspeli da pronađu put lopti do mreže golmana Puškića, tako da su bodovi zasluženo "odleteli" na Detelinaru.

Međutim, nakon poslednjeg sudijkog zvižduka viđene su i nemile scene. JEdan od navijača gostujućeg tima ušao je na teren, a obezbeđenje je brzo reagovalo i uspelo da spreči neodgovornog "ljubitelja fudbala" da stigne do učesnika ovog meča.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Fudbaler "kanarinaca" pokušava da "spasi" navijača koji je utrčao na teren

 

Na snimku se ne može utvrditi da li je navedeni izgrednik navijač jednog, ili drugog kluba, ali s obzirom da su gostujući navijači prišli da mu pomognu, može se zaključiti da je dotični na teren ušao sa namerom da proslavi pobedu gostiju u velikom novosadskom derbiju.

Kada je reč o nastavku takmičenja, trijumf "kanarinaca" na "GAT Areni" znatno je otežana pozicija ekipa sa novosadskog Satelita. Mladost GAT sada ponovo ima šest bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac i ponovo se nalaze u gotovo bezizlaznoj situaciji kada je opstanak u pitanju.

"Gatovci" narednog vikenda gostuju u Beogradu gde će se sastati sa ekipom RFK Grafičara, dok će RFK Novi Sad 1921 ugostiti OFK Vršac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading