ODLUKA JE PALA: I posle njega, on - Žerađanina na klupi menja Žerađanin!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina se poigrala...

ODLUKA JE PALA: I posle njega, on - Žerađanina na klupi menja Žerađanin!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbaleri Omladinca iz Novog Sela trenutno se nalaze na sredini tabele Raške okružne lige sa skorom od pet pobeda, tri remija i šest poraza i čini se da u nastavku sezone ne mogu da načine značajniji prodor ka vrhu tabele, ali isto tako neće ni strepeti za opstanak u petom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Od starta prolećnog dela sezone odigrane su dve takmičarske utakmice, a Novoselci su nakon premijernog trijumfa nad liderom, Borcem iz Vraneša (2:1), usledio je remi 2:2 protiv Proletera Pečenog, što je dovelo do možda i iznenađujuće ostavke dosadašnjeg trenera Željka Žerađanina koji se biranim rečima oprostio od svog dosadašnjeg kluba:

- Nakon pet meseci koje sam proveo u klubu, danas sam doneo odluku da podnesem neopozivu ostavku na mesto trenera Omladinca. Odluku sam doneo nakon razgovora sa delom uprave, jer je bilo očigledno da nam se vizije oko kluba ne poklapaju. Smatram da sam svoj posao radio časno i pošteno, maksimalno posvećen, od početka poštujući principe koje sam postavio, a koje ni sada nisam hteo da pogazim, stoga i podnosim ostavku. Na kraju, ostaje mi da se zahvalim upravi na prilici da budem trener Omladinca, igračima jer su poštovali sve što sam od njih zahtevao, kao i navijačima na podršci, Omladinac će uvek biti u mom srcu i rado ću se sećati ovog perioda.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Miloš Žerađanin se vratio u Novo Selo

 

Klub je brzo reagovao i novi trener Omladinca je već imenovan. O tome se u kratkom saopštenju javnosti obratilo i rukovodstvo novoselskog Omladinca:

- Novi trener našeg tima je Miloš Miško Žerađanin. Posebno predstavljanje nije potrebno, svima dobro poznato ime, već je u par navrata radio u našem Klubu, a takođe je i bivši igrač Omladinca. Mišku želimo puno zdravlja, sreće i uspeha u FK Omladinac.

Priliku za ponovni debi na dresu kluba iz Novog Sela, Marko Žerađanin će imati u nedelju 31. marta kada će Omladinac dočekati OFK Ras iz Novog Pazara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading