FOTO IZVEŠTAJ: Lider nema nameru da stane - još četiri utakmice do titule!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatnim slovima ispisuju nove stranice klupske istorije.

FOTO IZVEŠTAJ: Lider nema nameru da stane - još četiri utakmice do titule!

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala nemaju ravnopravnog protivnika u ovosezonskom takmičenju, istočnoj grupi srpskoligaškog fudbala, tako da  ovom momentu "igraju sami protiv sebe" u pokušaju da aktuelnu godinu okončaju sa stoprocentnim učinkom.

 

 

I nakon gostovanja u Paraćinu gde su se u subotu 23. marta sastali sa domaćom ekipom Jedinstva, popularni "gumari" su nastavili ono što su radili i u prethodnih 18 prvenstvenih duela i sada je potpuno jsno da nakon naredna četiri meča mogu i zvanično da stignu do šampionskog pehara.

Paraćinci su odolevali gotovo pun sat igre, a zatim su u tri minuta bili prinuđeni da "istaknu belu zastavu". "Bravu" golmana Petra Stajića "otključao" je u 56. minutu Filip Gogić, da bi samo dva minuta kasnije put lopti do mreže pronašao Marko Đorđević.

"Tačku na i" stavio je u 71. minutu Danijel Milenković, a čast domaćina spasao je u samom finišu meča Stefan Mladenović čiji je pogodak tek deveti gol u sezoni koji su "gumari" primili.

O svemu što se dešavalo na Gradskom stadionu u Paraćinu pred oko 300 ljubitelja fudbala, možete pogledati u sledećoj foto-galeriji:

 

- Srpska liga Istok, 19. kolo:

Jedinstvo (Paraćin) - Trazal (Kruševac) 1:3 (0:0)

Strelci: S. Mladenović 89`; F. Gogić 56`, M. Đorđević 58`, D. Milenković 71`

Stadion: Gradsk istadion Paraćin

Gledalaca: 300

Sudija: Nikola Đorđević

Jedinstvo (Paraćin): Stajić, Tadić, Stančić (Milošević), Novković, Krkić, Marinković (Aranđelović), Petrović, Šalja (Mladenović), Angeleski, Dudić (Stojanović), Nastasijević (Jevtić).

Trayal (Kruševac): Simić, Punoševac, Spasojević, Vojinović, Đorđević (Dedijer), Mil. Ilić (Beskorvajni), Đurović (Mih. Ilić), Nikolić, Jovanović, Rašković, Gogić (Milenković).

 

 

Narednog vikenda Trayal na kruševačkoj "Mladosti" u velikom derbiju dočekuje drugoplasirani pirotski Radnički, dok će Paraćinci krenuti put Vlasotinca gde će odmeriti snagu sa ekipom Vlasine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading