ODLUKA TRENERA JE KONAČNA: Uspeo je da podigne ekipu, ali je ipak odlučio da napusti klupu tima!

Autor:

Sport

26.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava će morati brzo da reaguje.

ODLUKA TRENERA JE KONAČNA: Uspeo je da podigne ekipu, ali je ipak odlučio da napusti klupu tima!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Igrao se zonski stepen takmičenja uglavnom u Novom Selu u poslednjih par sezona, ali se već tri godine ekipa Omladinca takmiči u Raškoj okružnoj ligi

Republika

U aktuelnom prvenstvu Omladinac se sa bodovnim saldom na koti 18 nalazi na sedmom mestu na tabeli. Učinak od pet trijumfa, tri remija i šest poraza smestio je klub na sredinu lige, i teško da će se do kraja sezone ekipa umešati u borbu za najviši plasman.

Na prolećnoj premijeri savladan je jesenji prvak, Borac (Vraneši), ali je u proteklom kolu zabeležen remi na gostovanju Proleteru (Pečenog), što je dovelo do određenih odluka unutar kluba.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Žerađanin je "bivši"

Željko Žerađnin, trener Omladinca, odlučio je da podnese neopozivu ostavku na mestu trenera. On se povodom ove odluke oglasio sledećom porukom:

- Nakon pet meseci koje sam proveo u klubu, danas sam doneo odluku da podnesem neopozivu ostavku na mesto trenera Omladinca. Odluku sam doneo nakon razgovora sa delom uprave, jer je bilo očigledno da nam se vizije oko kluba ne poklapaju. Smatram da sam svoj posao radio časno i pošteno, maksimalno posvećen, od početka poštujući principe koje sam postavio, a koje ni sada nisam hteo da pogazim, stoga i podnosim ostavku. Na kraju, ostaje mi da se zahvalim upravi na prilici da budem trener Omladinca, igračima jer su poštovali sve što sam od njih zahtevao, kao i navijačima na podršci, Omladinac će uvek biti u mom srcu i rado ću se sećati ovog perioda.

Kada je preuzeo Omladinac, mnogi su skeptično gledali na njegove godine, ali on je uspeo da donese neku novu energiju. Promenio je sliku tima na gostovanjima, sa kojih se sastav iz Novog Sela sva tri puta pod njegovim vođstvom vratio neporažen.

Željko je na klupi sada već bivšeg tima, ostvario učinak od tri pobede, dva nerešena rezultata i samo jedan poraz. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading