Razvod Harisa i Meline kao TV sapunica: Kreće borba poznatog para za imovinu vrednu MILIONE EVRA!

Autor:

Zabava

27.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u braku Džinovića su i počeli nakon što su se uselili u novu kuću, u koju su uložili dva miliona evra.

Razvod Harisa i Meline kao TV sapunica: Kreće borba poznatog para za imovinu vrednu MILIONE EVRA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Razvod poznatog para Meline i Harisa Džinovića, posle 22 godine zajedničkog života, iznenadio je javnost jer su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a ono što sada sledi jeste borba za imovinu vrednu na milione evra. Naime, popularni pevač i njegova lepa supruga živeli su na visokoj nozi, pa su na luksuz navikli i decu, ćerku Đinu i sina Kana, te će biti veliki posao da se to sve izdeli na ravne časti.

Republika

Foto: Instagram.com

Melina Džinović sa decom ostaje u kući na Dedinju od dva miliona evra


- Tek sad kreće haos oko podele imovine! O emocijama više niko i ne razmišlja jer njih dvoje već duže vreme ne funkcionišu zajedno. Problemi u njihovom braku su i počeli nakon što su se uselili u velelepnu vilu na Dedinju, koju su skoro tri godine gradili na Senjaku. Njena vrednost se procenjuje na dva miliona evra. A to je samo jedna stavka u nizu onoga što bračni par poseduje - priča dobro upućeni izvor i nastavlja:
Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Haris Džinović je skoro tri godine gradio vilu na Senjaku


- Haris se već iselio iz kuće, tako da će njihov novi dom, u kome očito zajedno nisu uspeli da sačuvaju sreću, pripasti Melini i deci, ostalo će da rešavaju u hodu. Pošto se razvode sporazumno, trebalo bi da sve ide glatko. Međutim, nikad se ne zna na šta će to sve izaći kad se pokrene pitanje šta kome pripada.


Podsećanja radi, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizajnerke započela je 2002, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se jednostavno našli. Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu s Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života 2014. na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika. Kum im je bio jedan od najbogatijih Srba Filip Cepter, dok je kuma Slavica Eklston i bila glavni inicijator toga da formalno stupe u brak.



Spavali u odvojenim sobama


Da Melini i Harisu u braku nisu cvetale ruže, jednom prilikom je otkrila i njihova naslednica. Naime, Tviterom je počela da kruži objava koju je ona okačila ranije, kada je otkrila intimne detalje iz života roditelja. Ona je javno ispričala da njeni roditelji spavaju u odvojenim sobama, što je izazvalo različite reakcije među njenim pratiocima.

Foto: Instagram.com

Đina Džinović iznosila intimu roditelja na društvenoj mreži


- Ljudi, uđite na Đinin profil, ona trenutno priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama i krevetima. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasio je jedan od komentara na Tviteru.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žića

27.01.2024 09:46

Jel ona uložila milion E u tu vilu ?