"OVO ĆE ME U GROB OTERATI" Ćerka Harisa i Meline JECA na sav glas, podelila POTRESNA fotografiju iz porodične kuće! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava Đine Džinović osvanula na društvenim mrežama!

"OVO ĆE ME U GROB OTERATI" Ćerka Harisa i Meline JECA na sav glas, podelila POTRESNA fotografiju iz porodične kuće! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Juče je javnost potresla vest o razvodu jednog od najpoznatijih estradnih parova, Harisa i Meline Džinović. Njihova ljubavna priča započela je još 2002. godine, a nakon 22 godine zajedničkog života, odlučili su da okončaju svoj brak. Par je tokom braka dobio dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a ulazak u bračne vode usledio je 2014. godine.

Jedan od neočekivanih momenata vezanih za ovu vest jeste emotivna objava njihove ćerke Đine na Instagramu. Ona je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je uplakana i objasnila razlog. Đina se, naime, u suzama požalila svojim pratiocima da previše emotivno shvata sadržaje koji se nađu na društvenoj mreži TikTok.

- Mene će TikTok u grob da stavi, ne mogu više, majke mi, na svaki drugi video histerija i plač - poručila je ona. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović Instagram objava

Ljubavna saga Harisa i Meline Džinović počela je pre 19 godina, dok je Meline bila studentkinja treće godine. Iako su retki kada govore o privatnom životu, Haris je jednom prilikom priznao da su se jednostavno našli, započinjući svoju zajedničku priču.


Tokom braka, Haris je uložio značajna sredstva u izgradnju vile na Senjaku, čija se vrednost procenjuje na oko 2 miliona evra. Ova raskošna nekretnina obuhvata veliki bazen, vinski podrum sa bogatom kolekcijom vina i muzički studio, te je jasno zašto je njena vrednost toliko visoka. Nakon razvoda, ova vila će pripasti Melini Džinović, a njihova ćerka je već podelila atmosferu iz ove raskošne nekretnine.
Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Haris i Melina se razvode

Ovaj razvod je izazvao veliko interesovanje javnosti, a kako će se dalje odvijati život Harisa i Meline Džinović ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading