MELINA PRIREDILA NEVIĐENI HAOS HARISU: Pevač krenuo da VIČE nasred prodavnice! ŠOK!

Autor:

Zabava

26.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna scena rasprave Harisa i Meline Džinović zabezeknula je javnost!

MELINA PRIREDILA NEVIĐENI HAOS HARISU: Pevač krenuo da VIČE nasred prodavnice! ŠOK!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Melina i Haris Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su se na razvod. Ova vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti i izazvala brojne reakcije.

U jednoj emisiji, par je otvoreno progovorio o svađi koja se dogodila u Parizu, kada je Melina želela da kupi papreno skupu garderobu, a Haris joj je savetovao da iskoristi mladost i bude neopterećena materijalnim stvarima, zbog čega je modna dizajnerka napravila haos u prestonici Francuske.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris i Melina Džinović

Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u "Dioru" i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: "Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice... Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost". Ja se okrenemi kažem mu: "Jesi li ti to stipsa, je l' ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?" Čovek je samo rekao: "Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam". Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila - ispričala je Melina za K1, te dodala:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina Džinović

- Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale.

Podsećanja radi, razvod poznatog para Meline i Harisa Džinovića i dalje je glavna tema u javnosti, a izvor blizak paru otkrio je nove detalje o krahu njihovog braka. Prema saznanjima, problemi u njihovom braku počeli su da se javljaju nakon što su se uselili u velelepnu vilu na Dedinju, koju su skoro tri godine gradili na Senjaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

26.01.2024 19:44

Baš zanimljivo🧐