OGLASILA SE ĐINA DŽINOVIĆ IZ PORODIČNE VILE: Haris napravio HAOS u kući na Senjaku! ŠOK!

Autor:

Zabava

25.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domu Harisa Džinovića, ćerka se odmah oglasila!

OGLASILA SE ĐINA DŽINOVIĆ IZ PORODIČNE VILE: Haris napravio HAOS u kući na Senjaku! ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da se jedan od naših najpoznatijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni Haris Melina Džinović razvode, nakon 22 godine ljubavi. Međutim, ovo nije prvi put da su se ovakvi navodi pojavili u medijima. Iako su svoju emotivnu vezu započeli davne 2002. godine i iz te veze dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u braku su bili tek od 2014. godine.

Inače, njihova naslednica veoma je aktivna na društvenim mrežama, te se tako neretko oglašava i objavljuje fotografije i snimke iz porodičnog doma na Senjaku. Đina se sada, naime, usnimila svojim telefonom iz dnevnog boravka u crnom topu, a njene grudi su svima zapale za oči.

Podsećanja radi, Melina je jednom prilikom pred kamerama komentarisala svoju naslednicu, koja je neretko jedna od glavnih tema javnosti zbog svog prezentovanja na društvenim mrežama. Kako je tada istakla, teško se nosi sa medijskom pompom koja se poslednjih godina stvorila oko Đine.

Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - rekla je Melina nedavno, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

Sa druge strane, Haris je navodno reagovao burnije zbog slobodnog ponašanja svoje mezimice.

Haris ćuti i trpi, ali kada mu prekipi, on napravi lom. Ne želi da Đina bez povoda bude u medijima, on se toga ježi da neko bude popularan jer je nečiji sin, ćerka, ili šta god. Ono što mu sada smeta jeste to što svaki dan čita kako mu ćerka menja momke. Poludeo je! Vikao je na Đinu, a i ženi je rekao da ne želi više ni jednu jedinu vest o njoj da pročita. Melini je naredio da popriča sa ćerkom i da obuzda njeno ponašanje koliko može - otkriva izvor blizak Džinovićevoj za Star.

Republika

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović imaju sina Kana i ćerku Đinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Peca

25.01.2024 20:30

IMATI OVAKBU CERKU ,I JA BI SE RAZVEO . 🤮

Odgovori 12 6
Slavica

26.01.2024 14:50

To je majčino vapitanje i utica.

Odgovori 11 4