HEROJ SRBIJE ZAJEDNO SA STRICEM BODRI ZVEZDU U BERLINU! Delije će biti ODUŠEVLJENE!

Autor:

Sport

25.01.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uvek smo te pratili"

HEROJ SRBIJE ZAJEDNO SA STRICEM BODRI ZVEZDU U BERLINU! Delije će biti ODUŠEVLJENE!

Foto: Starsport

Crvenu zvezdu očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Crveno-belima je sigurno preko potrebna podrška u Berlinu, a moći će da računaju na još jednog Deliju viška, s obzirom na to da je put Nemačke, zajedno sa svojim stricem Mladenom, krenuo Boriša Simanić!

Bivši košarkaš Zvezde je oduvek važio za jednog od miljenika navijača, a nakon što je to dodatno učvrstio tokom Mundobasketa kada je umalo dao svoj život za reprezentaciju, sada je na dodatan način oduševio pristalice srpskog šampiona.

Podsetimo, u Berlinu će Zvezdin tim biti oslabljen za neigranje Miloša Teodosića, kog nije bilo ni u prethodnom evroligaškom duelu protiv Baskonije i čiji se izostanak i te kako osetio. Na treningu crveno-belih bio je i Nemanja Nedović koji je otputovao sa ekipom, ali se ne zna hoće li i igrati.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13, dok je Alba prikucana za dno zajedno sa Asvelom sa četiri pobede. Ipak, Zvezda je u poslednjih sedam godina ostvarila vrlo mali broj pobeda protiv Nemačkog rivala koji im nikako ne leži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading