SVE SERIJSKE UBICE SU OVAJ ZNAK U HOROSKOPU: Astrolozi OTKRILI povezanost i na koji način MANIPULIŠU ljudima!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

04.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi su dali jezivo objašnjenje o serijskim ubicama.

SVE SERIJSKE UBICE SU OVAJ ZNAK U HOROSKOPU: Astrolozi OTKRILI povezanost i na koji način MANIPULIŠU ljudima!

Foto: shutterstock

Koliko god čudno zvučalo, uz pomoć astrologije zaista je moguće objasniti zašto se serijski manijaci ponašaju na ovaj ili onaj način, kako biraju svoje žrtve, koji aspekti utiču na njihovo ponašanje i još mnogo toga.

Kada je reč o horoskopskim znacima serijskih ubica, postoje zanimljivi obrasci i karakteristike koje se mogu primetiti kod određenih znakova. Promenljivi znakovi, poput Blizanaca, Device, Strelca i Riba, imaju svoje specifičnosti koje se mogu povezati sa osobinama koje se često pronalaze kod serijskih ubica.

Republika

Foto: shutterstock

Astrolozi su dali bizarno i jezivo objašnjenje


Blizanci - sklonost ka "podvojenoj ličnosti"

Blizanci se često opisuju kao znak sa "podvojenom ličnošću", što se može odraziti na njihovu sklonost ka promenama i prilagođavanju različitim situacijama. Među serijskim ubicama ovog znaka su bili Džefri Damer, Piter Satklif, Dejvid Berkovic i Ted Kačinski, što ukazuje na raznolikost njihovih zločina i skrivenih tamnih strana.

Device - analitičke sposobnosti

Device se ističu svojim analitičkim sposobnostima, što im omogućava da pažljivo planiraju i izbegavaju otkrivanje. Rodni Alkala, poznat kao Ubica iz igara za sastanke, predstavlja primer serijskog ubicu rođenog u znaku Device, čija je sposobnost planiranja zločina bila izuzetno detaljna.

Strelci - harizma i ljubavne avanture

Strelci su poznati po svojoj harizmatičnosti i ljubavnim avanturama, ali njihova tamna strana je okrutna i hladnokrvna. Ted Bandi, Rouz Vest i Derik Bird su neki od serijskih ubica rođenih pod znakom Strelca, čije su zločine često motivisale njihove emocionalne manipulacije.

Ribe - empatija i tamna strana

Ribe se često povezuju sa empatijom, ali istovremeno ta empatija može rezultirati sposobnošću saosećanja sa bolom drugih ljudi, što može dovesti do njihove tamne strane. Serijski ubice rođene u znaku Riba, poput Vejna Gejsija, Ričarda Ramireza i Mihaila Popkova, često su bili motivisani dubokim emotivnim i psihološkim faktorima.

Horoskopski obrasci i zajednički aspekti 


Kada se analiziraju karte rođenja serijskih ubica, primećeni su određeni zajednički obrasci. Na primer, Ted Bandi,  Endru Kjunanan, Ričard Ramirez, dele ključne aspekte kao što su oštar aspekt prema Plutonu, planeti smrti, te suptilni aspekti koji podržavaju komunikaciju. Ovi aspekti mogu uticati na način na koji serijske ubicu privlače i manipulišu svojim žrtvama.

Iako postoji povezanost između horoskopskih znakova i serijskih ubica, važno je napomenuti da ovo ne znači da svaka osoba rođena u određenom znaku automatski ima potencijal da postane serijski ubica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading