OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI NA UDARU KARME: Kraj JAUNARA je presudan, JEDNA odluka određuje kakav će im život biti!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

23.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život im se menja ih korena.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI NA UDARU KARME: Kraj JAUNARA je presudan, JEDNA odluka određuje kakav će im život biti!

Foto: shutterstock

Koliko god je nekima početak godine počeo dobro, ova tri horoskopska znaka će se naći na udaru sudbine

Tri horoskopska znaka:

Blizanci

Kraj jaunara će biti posebno težak, pa je potrebno da verujete sebi i svom iskustvu kako biste se izvukli iz loše situacije. Oslonite se na vašu harizmu koji vam je mnogo puta pomogao da se zaštitite. 

Republika

Foto: shutterstock

Sve uskoro dolazi na naplatu

 

Mnogi Blizanci su emocionalno napeti, osećate da se mnoge stvari u vašem životu privode kraju, iako je u stvari to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas sputava i dozvolite sebi da napredujete na svim poljima. Kada ovo naučite i razumete, pred vama će se otvoriti ceo novi svet, a vi ćete se pitati čega ste se toliko plašili. 

Strelac 

Situacije koje ste ostavili nedovršenim, neka tako i ostanu, koliko god želite i osećate potrebu da nešto završite. Očigledno je da vam treba neka promena, a nerešene veze, posebno one emotivne imaju tendenciju da se vrate onda kada se najmanje to očekuje, a može biti veoma loše po nas. Kraj jaunara će vam biti prava isplata dugova i napalta vaše karme. 

Rešenje je da sebi priznate sopstvene greške i neuspehe, da tražite oproštaj da biste imali otvoren i jasan put. Bežanje vam neće pomoći, jer gde god da krenete ne možete pobeći od sebe. S druge strane, isceljenje može biti presudno, pa čak i neophodno za vas da više slušate svoje srce umesto um.

Lav

Ovo je vreme provera i ravnoteže, balansiranja davanja i uzimanja. Ako osećate da vam je srce blokirano, to je znak da morate da se promenite. Ne može da očekuje da uzimate sve vreme, imate sve na raspolaganju i zovete, a da ništa ne date zauzvrat. To ne radi tako. Ovog jaunara ćete shvatiti moć lepe reči i davanja, osećaj kada nekome pomognete ne očekujući ništa zauzvrat. Verujte mi, nikad nije kasno da napravite promene na bolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv.

Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnoj imovini, ma koliko vam oni bili privlačni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

23.01.2024 08:28

Lav je jedini znak koji voli da poklanja, ne očekujući ništa za uzvrat. Lav je srećen kada su svi oko njega srećni. NIJE SEBIČAN!