RUSKA ASTROLOŠKINJA OTKRILA ŠTA NAS ČEKA U 2024. GODINI: Jedan znak će se OBOGATITI, drugog očekuju ogromni PROBLEMI u porodici!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

04.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se predvrđalo da će ova godina biti teška, mnogima će biti itekako plodonosna i srećna.

RUSKA ASTROLOŠKINJA OTKRILA ŠTA NAS ČEKA U 2024. GODINI: Jedan znak će se OBOGATITI, drugog očekuju ogromni PROBLEMI u porodici!

Foto: Shutterstock, Youtube/printscreen/Центр Тамары Глоба

Jedna od cenjenijih astrologa na svetu je Tamara Goba. Njena previđanja su jedna od najpoznatijih na svetu, te mnogi pomno prate i slušaju svaki njen savet. 

Ona napokon objavila šta čeka svaki horoskopski znak u 2024. godini. Ipak, kako je sada prestupna, mnogi je smatraju lošom i onom koja donosi razne probleme. Dakle na šta sve treba da se pripremimo. 

Bik 


Prema rečima Tamare Glob, rođeni u znaku Bika će imati neverovatan period, kakav se nije desio već dugo vremena. Oni će moći da ostvare svoje snove i ostvare planove koje su godinama gajili. Na primer, postati roditelji. U drugoj polovini marta i u oktobru 2024. Bik će imati povećane šanse za rast u karijeri.

Republika

Foto: Shutterstock

Mnogima će ova 2024. godina biti najbolja do sada

 

Blizanci 

Blizanci su aktivni ljudi, prilično emotivni. Ako se osoba rođena pod ovim horoskopskim znakom bavi poslom, trgovinom ili obrazovanjem, godina će za njih biti uspešna. Istina, krajem leta, početkom jeseni i krajem godine mogu nastati konfliktne situacije sa administracijom. Generalno, uspeh će čekati Blizance 2024. godine, ali tek tamo pri kraju. 

Rak 

U narednoj godini, Rakovima će pomoći prijatelji pomoći da krenu napred. Međutim, Tamara Globa je upozorila da 2024. godine predstavnici ovog horoskopskog znaka ne treba da pokušavaju da svoju sreću grade na tuđoj nesreći. U tom slučaju bi mogli da završe sami. Mnogi će imati problema sa zdravljem svojih najmilijih, zato je potrebno da im se posvetite. 

Lav

Prema Tamarinom previđanju, ljudi rođeni u znaku Lava aktivno će osvajati sve na polju svoje karijere u 2024. godini. To se uglavnom odnosi na saradnju s drugim poslovnim regijama. Stoga bi Lavovi trebali razvijati odnose s poslovnim partnerima izdaleka. Od juna će često putovati često na poslovna putovanja. Sledi apsolutni karijerni procvat. 

Devica 


Predstavnici znaka Device, čija se godina bliži, imaće dobre mogućnosti da se presele ili kupe zemljište. Prva polovina leta Devicama obećava uspeh u poslu, međutim, do kraja leta može doći do malog "neuspeha". "Morate da brinete o svojoj porodici. Ako želite da sačuvate svoj brak, morate se veoma potruditi. Ako ne želite, onda će do kraja godine biti odgovarajući rezultata - razvod.

Republika

Foto: www.youtube.com/Tamara Globa's Center

Tamara Goba je rekla da će 2024. godina mnogima biti plodonosna

 

Vaga 

Za one rođene u znaku Vage, godina obećava da će biti važna i zanimljiva. Ovo je godina karme, teška godina. To se tiče obmane, raskida sa partnerima. Prvo takvo "zvono" zvoniće krajem marta i u prvoj polovini aprila, ali, počev od kraja maja i letnjeg perioda, dolazi do novih mogućnosti. Ipak sve nosi određenu karmu, samim tim treba biti oprezan.

Škorpija 

Očekuju ih ogromne promene po pitanju posla. Sledi im sasvim nešto novo, što nekada nisu ni pomislili da će ikada to raditi. Tamara Goba je naglasila da ih čekati ogromno materijalno blagostanje. Ipak, kraj godine će im biti lično težak - mentalno. Razne barijere u glavi će morati da se sruše.

Strelac 

Strelcu je neophodno da uspe na poslu jer su po prirodi veoma ambiciozni. Prva polovina godine će biti posvećena na lični rast, a u drugoj apsolutni uspeh u poslu. Početak marta može biti komplikovan zbog zdravlja dece, ako ih imaju. 

Jarac 

Jarčeve očekuje zanimljiva godina. Oni će moći da se ostvare u kreativnosti, pronađu ličnu sreću i obogate se. Od juna, predstavnici ovog znaka biće zauzeti poslom. Iako im sledi novi poslovni uspeh, neki stari neraščišćeni računi će izaći na površinu gde će stvoriti problem. 

Vodolija 

Vodolije prolaze kroz velike promene. U prvoj polovini godine imaće priliku da poprave svoju finansijsku situaciju. Ipak, najbliži će im stvarati najviše problema. Bilo kako bilo, ovo je njihova godina ljubavi, karijera im neće biti toliko bitna. 

Riba

Posebno se naglašava za ovaj znak da obrate pažnju na zdravlje, ali i na svoj automobil. Moguće su velike popravke koje se moraju na vreme rešiti kako ne bi došlo do neke nesreće. Ljubav im neće biti u fokusu, već lično oni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading