U NOVOJ GODINI OVIH PET ZNAKOVA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI: 2024. će im biti NAJVATRENIJA do sada, pogledajte da li ste među njima!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

26.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slede strasti nikad veće.

U NOVOJ GODINI OVIH PET ZNAKOVA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI: 2024. će im biti NAJVATRENIJA do sada, pogledajte da li ste među njima!

Foto: Shutterstock

astro

Kako je nam 2024. godina kuca pred vratima, sve već zanima koga će to zvezde voleti. Nakon što su godinama bili u raznim životnim borbama, napokon im se sreća i ljubav smeši. 

Pet znakova kojima sledi ljubav 

 

Škorpija

U maju 2024. godine, Jupiter, planeta obilja i sreće, ulazi u znak Bika, što će posebno blagosloviti sedmu kuću Škorpije - oblast partnerstava i braka. Ovo će doneti talas sreće i pozitivnosti za sve pripadnike ovog znaka, kako za one koji traže nove veze, tako i za one koji žele da ožive postojeće. Za Škorpije koje su single, predstojeća godina će biti obilje uzbudljivih prilika i romantičnih susreta. Otvorenost za nove odnose i prihvatanje mogućnosti koje se pružaju, ključni su saveti za sve pripadnike ovog znaka. Za one koji su već u vezama, Jupiterova energija može doneti dublje razumevanje između partnera i obnovljenu zahvalnost jedno prema drugome.

Republika

Foto: shutterstock

Njima će 2024. biti najvrelija do sada 

 


Bik


Jupiter će uticati na sedmu kuću rođenih pod znakom Bika, čineći ovu povezanost posebno značajnom za pojedince koji traže ili neguju romantične veze. Samcima Bikovima donosi se sreća i povećana mogućnost za upoznavanje posebnih osoba koje donose radost, rast i osećaj ispunjenja u njihovim životima. Ključ je ostati otvoren za nove veze i verovati kozmičkim tokovima koji vas vode ka ispunjavajućim odnosima. S druge strane, oni koji su već u vezama mogu očekivati produbljivanje i cvetanje svojih veza.

Ribe


Ribe mogu očekivati posebno srećno vreme kada je reč o ljubavnim pitanjima. Samcima donosi prilike za nove i snažne veze kroz slučajne susrete i nova poznanstva. Za one koji su već u vezama, Jupiterova energija otvara prostor za zbližavanje i produbljivanje odnosa, te će uživati u harmoniji.

Republika

Foto: Shutterstock, Pixabay

Pet znakova će biti pod uticajem Jupitera

 


Rak


Jupiter će biti blagonaklon prema Rakovima kada su u pitanju ljubavne veze. Bez obzira da li traže novu vezu ili žele da učvrste postojeću, 2024. godina donosi osećaj optimizma i podstiče ih da izađu iz svoje zone komfora. Za one koji su već u ozbiljnim vezama, Jupiterova energija inspiriše dublje razgovore o zajedničkoj budućnosti.

Jarac


Sa moćnim Jupiterom koji osvetljava petu kuću romantike, Jarčevi su spremni za godinu neuporedive sreće i kozmičke povezanosti. Samci Jarčevi mogu da očekuju talas samopouzdanja i harizme, dok će oni koji su već u vezama otkriti svoju vedriju stranu i uneti više zabave i razigranosti u svoj odnos.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading