PROBLEM ZA VLADANA MILOJEVIĆA: Điga DOBIO POZIV!

Autor:

Sport

25.12.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast i obaveza za defanzivca.

PROBLEM ZA VLADANA MILOJEVIĆA: Điga DOBIO POZIV!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Naser Điga dobio je poziv iz rodne Burkine Faso za predstojeći Afrički kup nacija u Obali Slonovače.

Burkina Faso se nalazi u grupi D, a turnir započinje utakmicu sa Mauritanijom 16. januara, a potom će igrati i protiv Alžira i Angole.

Điga se našao na spisku selektora Huberta Veluda od 27 fudbalera i tako je nagrađen za partije u Crvenoj Zvezdi u Ligi šampiona. Oscilirao je momak iz Bazela na pozajmici među crveno-belima, ali je imao trenutke kada je pokazao da je potencijal.

 

 

Crvena zvezda se oglasila na Instagramu povodom poziva svog defanzivca u nacionalni tim.

- Mladi defanzivac Crvene zvezde Naser Điga je dobio poziv selektora reprezentacije Burkine Faso za nastupe na predstojećem Kupu afričkih nacija, koji će se održati u Obali Slonovače od 13. januara do 11. februara naredne godine - napisali su crveno-beli.

Vladan Milojević mogao bi da se nađe u problemu, jer potencijalno može da mu odsustvuje nekolicina fudbalera.

Na širem spisku Gane su Osman Bukari i Edmund Ado, a čeka se i odluka oko Žana-Filipa Krasoa i tima domaćina Obale Slonovače.

Podsetimo, uprava Crvene zvezde odlučila je da kompletne pripreme ekipa odradi u inostranstvu, preciznije, na Kipru. Baza kluba iz Ljutice Bogdana biće na Pafosu, a očekuje se da ekspedicija srpskog šampiona put "rajskog ostrva" krene 15. januara. Okupljanje će, po svoj prilici, biti nedelju dana ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading