MILOJEVIĆ SE VEĆ SUOČAVA S PROBLEMIMA! Može na pripreme bez SEDMORICE igrača!

Autor:

Sport

21.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativne obaveze remete plan iskusnom stručnjaku.

MILOJEVIĆ SE VEĆ SUOČAVA S PROBLEMIMA! Može na pripreme bez SEDMORICE igrača!

Foto: Starsport

Predstojeći Kup Afričkih Nacija, koji se održava u Obali Slonovače od 13. januara do 11. februara, "odvući" će nekoliko fudbalera sa superligaških terena, a među najugroženijma biće Crvena zvezda.

Čak sedmorica prvotimaca srpskog šampiona nalaze se na potencijalnim spiskovima selektora afričkih selekcija, a jedini za sad sigurni su Kings Kangva koji je dobio poziv Zambije, dok je tu čast imao i Naser Điga (Burkina Faso).

Foto: Starsport

Naser Điga

Što se tiče Nasera Đige, štoper Zvezde spada u predvodnika mlađih snaga - do sada je upisao dva meča za nacionalni tim i to u prijateljskim duelima, ali se u prethodna tri "prozora" redovno nalazio na spisku selektora. Kings Kangva je nesumnjivo važan šraf u igri svog nacionalnog tima, iako smo ga na terenu u Srbiji gledali mnogo manje u odnosu na prošlu sezonu.

Na širem spisku Gane su Osman Bukari i Edmund Ado, a čeka se i odluka oko Žana-Filipa Krasoa i tima domaćina Obale Slonovače.

Gotovo sigurno deo Južne Koreje biće In-beom Hvang, a videćemo da li će Miloš Degenek ponovo zaigrati za Australiju.

Burkina Faso se nalazi u grupi D, a turnir započinje utakmicu sa Mauritanijom 16. januara, a potom će igrati i protiv Alžira i Angole. Zambija će Kup Afrike započeti mečom protiv DR Konga, a u grupi se još nalazi sa Tanzanijom i Marokom. Obala Slonovače igra protiv Gvineje Bisao, Ekvatorijalne Gvineje i Nigerije.

Zbog toga će Vladan Milojević već na startu priprema za prolećni deo sezone biti uskraćen za nekolicinu bitnih fudbalera, što predstavlja dodatni problem crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading