LIDERI UAE ČESTITALI VUČIĆU NA IZBORNOJ POBEDI Predsednik i premijer Emirata i vladar Abu Dabija uputili depeše predsedniku Srbije

Autor:

Vesti

21.12.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

LIDERI UAE ČESTITALI VUČIĆU NA IZBORNOJ POBEDI Predsednik i premijer Emirata i vladar Abu Dabija uputili depeše predsedniku Srbije

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Shutterstock

Predsednik Njegovo Visočanstvo šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan, kao i Njegovo visočanstvo šeik Mohamed bin Rašid Al Maktum i Njegovo visočanstvo šeik Mansur bin Zajed Al Nahjan, uputili su srdačne čestitke predsedniku Aleksandru Vučiću povodom pobede Srpske napredne stranke na izborima.

Ovi izuzetno važni lideri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istakli su značaj očuvanja prijateljskih odnosa i saradnje između dve zemlje, te izrazili uverenje da će se dalji napredak i prosperitet Srbije nastaviti pod vođstvom predsednika Vučića.


Potvrda prijateljstva i saradnje



Čestitke koje su stigle iz Ujedinjenih Arapskih Emirata predstavljaju značajnu potvrdu prijateljstva i saradnje između Srbije i UAE. Ovi gestovi naglašavaju važnost međunarodnih odnosa i podrške koju lideri UAE pružaju Srbiji u njenom daljem razvoju.


Veliko priznanje za politički uspeh



Pobeda Srpske napredne stranke na izborima dobila je veliko priznanje iz UAE, a čestitke predsedniku Vučiću predstavljaju jasnu potvrdu političkog uspeha i stabilnosti koju je njegova stranka ostvarila na domaćoj političkoj sceni.


Podrška za dalji napredak Srbije



U čestitkama se ističe podrška za dalji napredak Srbije, što predstavlja važan signal za buduće projekte i inicijative koje će doprineti jačanju veza između dve zemlje. Ova podrška takođe naglašava važnost očuvanja stabilnosti i razvoja u regionu.

Ukupno, čestitke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata predstavljaju značajan korak ka jačanju međunarodnih odnosa i potvrdu podrške Srbiji u njenim budućim naporima ka daljem napretku i prosperitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (40)

Loading
Sasa

21.12.2023 18:30

UAE su naši prijatelji i vole Vucica!

Sasa

21.12.2023 18:30

UAE su naši prijatelji i vole Vucica!

Mitarpavlovic

21.12.2023 18:35

Šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan uputio je čestitke Vučiću na pobedi.

Mila

21.12.2023 18:35

Ovo je velika potvrda uspesne saradnje i velikog prijateljstva