DUŠE SU NAM SE SRELE: Jovana Jeremić cveta pored novog dečka, ovaj snimak govori sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova voditeljka podelila emotivan trenutak sa svojim partnerom!

DUŠE SU NAM SE SRELE: Jovana Jeremić cveta pored novog dečka, ovaj snimak govori sve! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/RTV Pink, Shutterstock

Jovana Jeremić, poznata voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji "Pink", ponovo je privukla pažnju javnosti novim snimkom sa nedavne svadbe na kojoj se pojavila sa svojim novim dečkom, bogatim biznismenom Draganom Stankovićem. Na snimku se vidi kako par zajedno pleše uz pesmu Ljube Aličića "Ti ne ličiš ni na jednu", a Jovana je u opisu videa stavila emotivne reči. 

- Duše su nam se srele - napisala je Jovana. 

Nedavno je Jovana otkrila javnosti svoju vezu sa Stankovićem, a nedavno su zajedno prisustvovali svadbi jednog od njegovih sinova.  Ovaj snimak sa svadbe još jednom je potvrdio da Jovana zna kako da bude u centru pažnje.

Inače, Jeremićeva je nedavno izjavila i da planira budućnost sa Draganom, a da nikada neće zaboraviti njihov prvi poljubac.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - rekla je Jovana.

Kako je otkrila, upoznala ga je i sa svojim bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.

Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - zaključila je ona, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading