POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ I NJENOG DEČKA: Voditeljka izgubila kočnice sa 14 godina starijim biznismenom!

Autor:

Zabava

20.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor oduševio publiku, voditeljka ne krije koliko je zaljubljena!

POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ I NJENOG DEČKA: Voditeljka izgubila kočnice sa 14 godina starijim biznismenom!

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je otkrila ime svog dečka, koji se ispostavio kao biznismen Dragan Stanković. Sinoć je u "Amidži Šou" podelila detalje o njihovoj vezi i pokazala snimak njihovog vrelog plesa na svadbi sina Dragana Stankovića.

Na snimku je prikazan vreli ples Jovane i Dragana, gde je Jovana nosila kratku šljokičavu haljinu sa perjem, dok ju je njen dragi grlio i ljubio dok se ona uvijala. Svi prisutni su bili zapanjeni njihovom strašću i zaljubljenošću, posebno dok su mladenci pozirali.

U emisiji, Jovana je otkrila kako se upoznala sa svojim dečkom Draganom, na jednom rođendanu, a ona je primetila privlačnog muškarca koji joj je kasnije otkrio da je on taj koji joj je poklonio dukat za Božić. Iako je prvobitno bio namenjen njenoj koleginici, Jovana je preuzela inicijativu i osetila potrebu da se angažuje u toj situaciji.


Jovana je otkrila da je čak predložila da se upozna sa Draganom, ali je postavila uslov da prvo sazna kada je rođen, jer ne ide na sastanak ako ne zna horoskopski znak osobe. Zanimljivo je to što je otkrila da je Dragan lav, kao i njen bivši muž, što je bio dodatni faktor koji je uticao na njenu odluku.

Inače, Jovana je sinoć ispričala kako se prvi put poljubila sa svojim novim dečkom, Draganom Stankovićem. 

Kada sam čula da je lav, meni je bilo sve jasno, zato sam i pristala. Ništa... Ja sam ga pitala da se vidimo tada, preuzela sam inicijativu, nije mogao taj dan, pa smo se videli u četvrtak, otišli smo u restoran, jednom, dva, tri puta i tako. Četvrti put me je poljubio i to ispred hrama Svetog Save. Ja nikada ne bih izašla sa tim u javnost, da nije ozbiljno. Ja svoj privatni život krijem, taj deo, dok nisam sigurna, a u njega sam sigurna - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading